Mercedes-Benz B-Klasse rijden

Ook de Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive kunt u financieren bij Stern. Zo rijdt u binnen de kortste keren in stijl en voor een maandelijkse prijs die u zelf deels mag bepalen. Dat is de vrijheid van mobiliteit die u van Stern kunt verwachten.

De vrijheid van een Stern financiering

Of u nu particulier gaat financieren of zakelijk een Mercedes-Benz B-Klasse financiering afsluit, Stern biedt u veel opties. U mag zelf uw maandkosten bepalen door bijvoorbeeld de hoogte van de slotbetaling te kiezen. Ook bieden wij betalingsbescherming als optie aan.

Een ander voordeel van een B-Klasse financiering afsluiten bij Stern, is dat u de beschikking krijgt over een landelijk netwerk aan servicepunten. Dat maakt het extra interessant om een verzekering of onderhoudscontract bij Stern af te sluiten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een B-Klasse financiering

Wilt u meer weten over het financieren van de Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive? In samenwerking met Bovemij Finance kunnen wij u een persoonlijke offerte sturen. Vul de aanvraag in of neem contact op met onze financieringsadviseurs. Stern staat voor u klaar en adviseert over de beste B-Klasse samenstelling voor u. Ook voor het financieren van de Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive kunt u online een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

Nieuwe B-Klasse leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzekeren bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Nieuwe B-Klasse financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Kopie van Privé lease afsluiten

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Mercedes B-Klasse onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen