Mercedes-Benz B-Klasse verzekeren

Wanneer u overgaat tot de aanschaf van de nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse, kunt u meteen een verzekering afsluiten bij Stern. De B-Klasse verzekeren kan meteen in de showroom geregeld worden. Daarnaast profiteert van nog meer voordelen exclusief voor Stern-klanten.

Voordelen van B-Klasse verzekeren bij Stern

U kunt uw Mercedes-Benz B-Klasse privé verzekeren maar ook zakelijk verzekeren. Bij Stern kan, in geval van diefstal of total loss, de B-Klasse aanschafwaarde tot 3 jaar na afsluiten worden vergoed. Deze nieuwwaarde regeling zit in het pakket WA + Volledig Casco Comfort. Uw no-claim korting zal hierdoor niet veranderen. Ook hoeft u geen rekening te houden met aanvullende beveiligingseisen als de verzekerde waarde onder de € 75.000,- valt. Bij schadeherstel uitgevoerd door Stern hoeft u verder geen eigen risico te betalen. Naast het Comfort pakket bieden wij ook WA + Volledig Casco Budget en Basis aan. Bij deze verzekeringen kiest u voor een lagere maandpremie met een hoger eigen risico. 

Voor zakelijke rijders bevat een verzekering van Stern de reclame belettering en accessoires tot een vastgesteld bedrag.

Vraag een offerte voor een B-Klasse verzekering aan

Meer weten over de Stern verzekeringspolis en de scherpe premie die wij aanbieden voor het verzekeren van de nieuwe B-Klasse? Onze verzekeringsadviseurs kunnen u een vrijblijvende offerte aanbieden. Stuur ze uw gegevens en vragen, dan doen zij u spoedig een persoonlijk aanbod voor een Mercedes-Benz B-Klasse. Ook de B-Klasse Electric Drive kunt u laten verzekeren bij Stern.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

Nieuwe B-Klasse leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzekeren bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Nieuwe B-Klasse financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Kopie van Privé lease afsluiten

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Mercedes B-Klasse onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen