Goedkoop een busje huren in Arnhem

Een auto huren in de regio Arnhem kan gemakkelijk en voordelig bij SternRent. U kunt terecht bij onze vestiging in Arnhem. Bij SternRent hebben wij een ruim aanbod bestelbusjes, personenbusjes en verhuiswagens en u profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Wij hanteren scherpe prijzen voor een auto huren. Bij ons krijgt u een goede prijs voor kort huren en lang huren. Dankzij ons uitgebreide wagenpark kunt u altijd een busje huren op maat, met de opties en accessoires die u wilt.

Meer ruimte nodig? Huur voordelig een grote bus of vrachtwagen!

Gaat u verhuizen of hebt u tijdelijk een groter vervoer nodig? Huur dan bij SternRent eenvoudig een busje of vrachtwagen. Wij beschikken tevens over een koelbus waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Naast de busjes die wij verhuren hebben wij ook aanhangers beschikbaar.


Autoverhuur centraal in de regio Arnhem

Een busje huren in de regio Arnhem kan bij onze vestiging aan Blankenweg 22. Het is goed bereikbaar vanuit heel Arnhem en ook omliggende plaatsen vallen binnen ons servicegebied. Wie een personenbus of bestelbus wil huren in Duiven of Nijmegen kan dus ook bij ons terecht. Een reservering bij Stern is zo geregeld!

SternRent Arnhem

Blankenweg 22
6827 BW Arnhem
E. arnhem@sternrent.nl
T. 026-3195080
Route en openingstijden »
altijd-km-vrij_small
aanhanger-reserveren_small

Uitstekend

Klanten geven SternRent een

9.1 / 10
Gebaseerd op 1314 recensies

De voordelen van een busje huren bij Stern

  • Kilometervrij huren
  • Ruime keuze uit bestelbussen, personenbussen en vrachtwagens
  • Alle huurauto's zijn allrisk verzekerd
  • Veel opties en accessoires direct leverbaar
  • Onze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar
  • Haal- en brengservice bij zakelijk huren
  • Landelijk netwerk van 20 vestigingen