Goedkoop een busje huren in Purmerend

Een busje huren in de regio Purmerend kan gemakkelijk en voordelig bij SternRent. U kunt terecht bij onze vestiging in Purmerend. Bij SternRent hebben wij een ruim aanbod bestelbusjes, personenbusjes en verhuiswagens en u profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Wij hanteren scherpe prijzen voor een auto huren. Bij ons krijgt u een goede prijs voor kort huren en lang huren. Dankzij ons uitgebreide wagenpark kunt u altijd een busje huren op maat, met de opties en accessoires die u wilt.

Meer ruimte nodig? Huur voordelig een grote bus of vrachtwagen!

Gaat u verhuizen of hebt u tijdelijk een groter vervoer nodig? Huur dan bij SternRent eenvoudig een busje of vrachtwagen. Wij beschikken tevens over een koelbus waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Naast de busjes die wij verhuren hebben wij ook aanhangers beschikbaar.


Purmerend bestelbus verhuur

Een busje huren in Purmerend kan bij onze vestiging aan de Ampèrestraat 65. De locatie is centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit heel Purmerend. Ook omliggende plaatsen zoals Beemster, Zeevang, Wormerland, Edam, Volendam, Landsmeer en Waterland vallen binnen ons servicegebied. U bent van harte welkom, wij zorgen dat uw huurauto klaarstaat in Purmerend.

SternRent Purmerend

Amperestraat 65
1446 TR Purmerend
E. purmerend@sternrent.nl
T. 0299-418925
Route en openingstijden »
altijd-km-vrij_small
aanhanger-reserveren_small

Uitstekend

Klanten geven SternRent een

9.1 / 10
Gebaseerd op 1314 recensies

De voordelen van een busje huren bij Stern

  • Kilometervrij huren
  • Ruime keuze uit bestelbussen, personenbussen en vrachtwagens
  • Alle huurauto's zijn allrisk verzekerd
  • Veel opties en accessoires direct leverbaar
  • Onze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar
  • Haal- en brengservice bij zakelijk huren
  • Landelijk netwerk van 20 vestigingen