U kunt de Mercedes-Benz C 350 e Plug-in Hybrid financieren bij Stern. Onze service beslaat zowel particuliere financieringen als zakelijke financieringen. Wij specialiseren ons in het aanbieden van flexibele financieringen waarin u grotendeels bepaalt wat uw maandelijkse kosten zijn.

Een flexibele financiering voor uw hybrid Mercedes-Benz

Stern biedt u veel mogelijkheden voor de Mercedes-Benz C 350 e Plug-in Hybrid financiering. U mag zelf uw maandkosten bepalen door bijvoorbeeld de hoogte van de slotbetaling te kiezen. Ook bieden wij betalingsbescherming als optie aan.

Een ander voordeel van een B-Klasse financiering afsluiten bij Stern, is dat u de beschikking krijgt over een landelijk netwerk aan servicepunten. Dat maakt het extra interessant om tevens een verzekering of onderhoudscontract bij Stern af te sluiten.

Vraag de offerte aan voor een autofinanciering

Wilt u meer weten over het financieren van de Mercedes-Benz C 350 e Plug-in Hybrid? In samenwerking met Bovemij Finance kunnen wij u een persoonlijke offerte sturen. Vul de aanvraag in of neem contact op met onze financieringsadviseurs. Stern staat voor u klaar en speelt een adviserende rol bij het samenstellen van de C 350 e uitvoering. Ontdek wat Stern kan beteken voor uw autofinanciering.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

C-Klasse Hybrid leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Mercedes-Benz verzekeringen

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Hybride auto financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

C 350 e Plug-in Hybrid privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Mercedes-Benz onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen