Wanneer u voor de Mercedes-Benz C 350 e Plug-in Hybrid aanschaf kiest, kunt u eenvoudig en voordelig een Stern verzekeringspolis afsluiten. Dit kan direct geregeld worden bij alle Mercedes-Benz dealers van Stern Auto. Maar wij helpen u ook graag online verder met een autoverzekering op maat.

Voordelen van uw nieuwe Mercedes verzekeren bij Stern

Stern biedt autoverzekeringen aan voor privé rijders en zakelijke rijders. Voor een WA + Volledig Casco verzekering hebben wij 3 varianten: Budget, Basis en Comfort. In geval van diefstal of total loss kan de C 350 e Plug-in Hybrid aanschafwaarde, met een SternPolis Comfort verzekering, tot 3 jaar na afsluiten worden vergoed. Uw no-claim korting zal hierdoor niet veranderen. Ook hoeft u geen rekening te houden met aanvullende beveiligingseisen als de verzekerde waarde onder de € 75.000,- valt. Rijdt u schade en laat u het repareren bij een Stern vestiging, dan hoeft u geen rekening te houden met eigen risico kosten.

Voor zakelijke rijders bevat een verzekering van Stern ook de reclame belettering en accessoires tot een vastgesteld bedrag.

Meer weten over een Mercedes-Benz verzekering bij Stern?

De Stern verzekeringspolis wordt standaard aangeboden voor een scherpe premie ten opzichte van de garantie die u krijgt? Ook de Mercedes-Benz C 350 e Plug-in Hybrid kunt u verzekeren bij Stern. Laat onze verzekeringsadviseurs u een persoonlijke offerte sturen. Vul uw gegevens en vragen in, dan nemen zij binnen 1 werkdag contact met u op. U kunt ook een afspraak maken voor een oriënterend gesprek over uw nieuwe autoverzekering.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

C-Klasse Hybrid leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Mercedes-Benz verzekeringen

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Hybride auto financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

C 350 e Plug-in Hybrid privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Mercedes-Benz onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen