Mercedes-Benz S 500 Plug-in Hybrid bestellen

Stern kan u ook verder helpen met een flexibele Mercedes-Benz S 500 Plug-in Hybrid financiering. U kunt zowel een particuliere financiering als een zakelijke financiering afsluiten voor uw nieuwe auto. Mobiliteit op maat is erg belangrijk voor ons, vandaar dat u standaard veel vrijheid krijgt in het bepalen van uw maandelijkse kosten.

Bepaal uw maandkosten voor de S 500 Hybrid

Door het instellen van de hoogte van de slotbetaling, kunt u zelf de maandkosten van uw autofinanciering bepalen. Daarnaast zijn er veel opties bij de financiering mogelijk, zoals betalingsbescherming.

Profiteer van het landelijk Stern netwerk

Een uniek voordeel van een Mercedes-Benz S 500 Plug-in Hybrid financiering bij Stern afsluiten, is dat u toegang krijgt tot een landelijk netwerk servicepunten. Alle Stern vestigingen kunnen u verder helpen met vragen over uw auto of financiering. Ook bieden zij zelf service en producten aan, zoals onderhoud, schadeherstel en meer. Alles met de kwaliteit die u gewend bent van Stern.

Meer weten over het financieren van de Mercedes-Benz S 500 Plug-in Hybrid van Stern? Onze financieringsexperts werken samen met Bovemij Finance en beantwoorden al uw vragen. Zij kunnen u ook alvast een persoonlijk aanbod doen voor de S 500 Plug-in Hybrid financiering. Vraag een offerte voor de nieuwe Mercedes-Benz hybrid aan of vul uw vragen in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

Lease een S 500 Hybrid

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Hybride auto verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Mercedes-Benz S 500 financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes-Benz reparaties

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mercedes-Benz S 500 privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Mercedes-Benz S 500 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen