Mercedes-Benz S 500 Plug-in Hybrid

Bij levering van de Mercedes-Benz S 500 Plug-in Hybrid kunnen onze dealers u meteen een verzekering aanbieden. De Stern verzekeringspolis kan eenvoudig afgesloten worden en is standaard zeer uitgebreid voor een lage premie. Dat is het voordeel wanneer u voor de service van het landelijk Stern netwerk kiest.

Uw auto verzekeren kan bij iedere Stern vestiging

Alle 90 Stern vestigingen in Nederland zijn servicepunten voor onze Mercedes-Benz S 500 Plug-in Hybrid rijders. Niet alleen kunt u op alle locaties terecht voor informatie over de Stern verzekeringspolis, wij leveren ook diensten zoals onderhoud, schadeherstel en autoverhuur. Een totaalpakket aan mobiliteitsdiensten dus!

S 500 Hybrid aanschafwaarde vergoed tot 3 jaar lang

De Mercedes-Benz S 500 Plug-in Hybrid verzekeren kan zowel voor de zakelijke rijder als privé rijder zeer interessant zijn. Wij gaan voor u een verzekering op maat samenstellen en u heeft zelf bij iedere stap zeggenschap over de inhoud. Voor een WA + Volledig Casco verzekering bieden wij 3 varianten met verschillende dekkingsgraden aan: Budget, Basis en Comfort. Kiest u voor de Comfort autoverzekering dan krijgt u de meest uitgebreide dekking. Standaard zit daar ook nieuwwaarde garantie; in geval van diefstal of total loss verklaring wordt tot 3 jaar na afsluiten de aanschafwaarde van uw S 500 Plug-in Hybrid vergoed.

Een Stern WA + Volledig Casco Comfort verzekering bevat nog meer voordelen:

  • Geen aanvullende beveiligingseisen wanneer de verzekerde waarde onder de € 75.000,- ligt
  • Geen eigen risico als u schadeherstel bij de Stern vestiging laat uitvoeren
  • Gratis vervangend vervoer bij het meeste onderhoud
  • Belettering en accessoires gratis meeverzekerd tot een vastgesteld bedrag
  • Vervoerde goederen kunnen meeverzekerd worden

En als u wilt overstappen naar een andere autoverzekering dan is dat geen probleem met onze gratis opzegservice. Mobiliteit is belangrijk bij Stern en wij zijn constant bezig met het toegankelijker maken van onze diensten.

Vraag naar de beste Mercedes-Benz S 500 Plug-in Hybrid verzekering

Wilt u weten hoe voordelig het is om een Mercedes-Benz S 500 Plug-in Hybrid te verzekeren bij ons? U kunt meteen een offerte aanvragen bij onze verzekeringsadviseurs. De Stern verzekeringspolis wordt in samenwerking met Bovemij Finance aangeboden. Zij helpen u tevens met al uw vragen over de beste autoverzekering voor de Mercedes-Benz S 500 Plug-in Hybrid.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

Lease een S 500 Hybrid

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Hybride auto verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Mercedes-Benz S 500 financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes-Benz reparaties

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mercedes-Benz S 500 privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Mercedes-Benz S 500 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen