Rijden in de Volvo V60 Plug-in Hybrid

De Volvo V60 met traditionele motor is al een uitstekende zakelijke auto. Diezelfde premium kwaliteit kunt u nu ook combineren met een hybride aandrijving. De Volvo V60 Plug-in Hybrid kan met een volle accu tot maximaal 50 kilometer volledig elektrisch rijden. De D6 Twin Engine hybride uitvoering heeft een actieradius van in totaal 800 kilometer!

Meer informatie

Hoog vermogen met een lage CO2-uitstoot

Een milieuvriendelijke Volvo kan gewoon met een indrukwekkend vermogen worden geleverd. De V60 Plug-in Hybrid D6 Twin Engine is daar bewijs van. Met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik komt de Volvo V60 toch met een vermogen van 212 kW (288 pk).

Volvo V60 Plug-in Hybrid D5 Twin Engine

De Volvo V60 Plug-in Hybrid is al een groot succes in Nederland met de D6 editie. Volvo heeft nu ook een D5 uitvoering voor de V60 Hybrid aangekondigd. De D5 Twin Engine heeft iets minder vermogen met maximaal 168 kW (230 pk) en 600 Nm koppel. Voor de rest levert Volvo niet in met deze extra motoruitvoering voor de V60 Plug-in Hybrid. Daarmee is de populaire premium hybride nog interessanter geworden voor een nieuwe groep leaserijders.

V60 Hybrid kopen? Nu leverbaar bij Svala Auto

De Volvo V60 Plug-in Hybrid is direct te bestellen. Voor meer informatie over leveringen of reserveringen van de Volvo V60 Plug-in Hybrid, neem contact op met onze Volvo-dealer Svala Auto.

Hebt u interesse in de aanschaf van de Volvo V60 Plug-in Hybrid? Naast Svala Auto staan de leaseadviseurs van Stern ook klaar om u een persoonlijk aanbod te doen. U kunt de V60 Hybrid ook financieren of verzekeren bij Stern.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volvo V60 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volvo V60 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Volvo lease

Voordelig een Volvo V60 leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volvo V60 leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »