Rijden in de Volvo V60 Plug-in Hybrid

De Volvo V60 met traditionele motor is al een uitstekende zakelijke auto. Diezelfde premium kwaliteit kunt u nu ook combineren met een hybride aandrijving. De Volvo V60 Plug-in Hybrid kan met een volle accu tot maximaal 50 kilometer volledig elektrisch rijden. De D6 Twin Engine hybride uitvoering heeft een actieradius van in totaal 800 kilometer!

Hoog vermogen met een lage CO2-uitstoot

Een milieuvriendelijke Volvo kan gewoon met een indrukwekkend vermogen worden geleverd. De V60 Plug-in Hybrid D6 Twin Engine is daar bewijs van. Met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik komt de Volvo V60 toch met een vermogen van 212 kW (288 pk).

Volvo V60 Plug-in Hybrid D5 Twin Engine

De Volvo V60 Plug-in Hybrid is al een groot succes in Nederland met de D6 editie. Volvo heeft nu ook een D5 uitvoering voor de V60 Hybrid aangekondigd. De D5 Twin Engine heeft iets minder vermogen met maximaal 168 kW (230 pk) en 600 Nm koppel. Voor de rest levert Volvo niet in met deze extra motoruitvoering voor de V60 Plug-in Hybrid. Daarmee is de populaire premium hybride nog interessanter geworden voor een nieuwe groep leaserijders.

V60 Hybrid kopen? Nu leverbaar bij Svala Auto

De Volvo V60 Plug-in Hybrid is direct te bestellen. Voor meer informatie over leveringen of reserveringen van de Volvo V60 Plug-in Hybrid, neem contact op met onze Volvo-dealer Svala Auto.

Hebt u interesse in de aanschaf van de Volvo V60 Plug-in Hybrid? Naast Svala Auto staan de leaseadviseurs van Stern ook klaar om u een persoonlijk aanbod te doen. U kunt de V60 Hybrid ook financieren of verzekeren bij Stern.

Volvo V60 voorraad

Volvo V60 privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Volvo V60 leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Volvo V60 verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Volvo V60 financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Volvo V60 schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volvo V60 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volvo onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volvo dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen