Met Volvo V60 Plug-in Hybrid financieringen vindt u bij Stern een scala aan opties. Zowel voor het particulier financieren als zakelijke financieringen, bieden wij standaard scherpe tarieven met diverse voordelen aan.

Bepaal zelf uw maandlasten met een Stern Volvo V60 Plug-in Hybrid financiering

Allereerst kiest Stern met haar autofinancieringen altijd voor zoveel mogelijk flexibiliteit. Uw maandelijkse kosten kunnen bijvoorbeeld aangepast worden doordat u zelf de hoogte van de slotbetaling mag bepalen. In het geval van particulier financieren bieden we optioneel een speciale betalingsbescherming aan. En bij een zakelijke autofinanciering houdt u de investering buiten uw normale bedrijfsfinanciering zodat het geen beslag legt op uw liquiditeit. Ook voor een zakelijke financieringen kunnen de maandelijkse kosten aangepast worden samen met een slottermijn.

Kies voor de service van het landelijk Stern netwerk

Een ander voordeel van de Volvo V60 Plug-in Hybrid financieren bij Stern, is dat u het direct bij ons in de showroom kunt doen. Onze Volvo-dealer Svala Auto is aangesloten op het landelijk Stern netwerk. Daardoor verloopt communicatie voor bijvoorbeeld onderhoud, schadeherstel of een verzekering bijzonder snel. Wij kunnen daardoor ook extra scherpe tarieven voor onze diensten aanbieden. U weet daarbij ook altijd bij welk adres u terecht kunt voor al uw Volvo V60 onderhoud en mobiliteitsbehoeften.

Nieuwsgierig geworden naar hoe voordelig u een Volvo V60 Plug-in Hybrid kunt financieren bij Stern? Vraag eenvoudig online een offerte aan, dan nemen onze financieringsadviseurs spoedig contact met u op. Voor autofinancieringen werken wij samen met de experts van Bovemij Finance. Zij beantwoorden al uw vragen over een Volvo V60 Plug-in Hybrid financiering.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

Volvo V60 leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Volvo V60 verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Volvo V60 financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Volvo V60 schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volvo V60 privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Volvo V60 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volvo onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volvo dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen