De Stern verzekeringspolis bieden wij ook aan voor de Volvo V60 Plug-in Hybrid. Alle uitvoeringen van de V60 kunnen verzekerd worden bij een van de 90+ Stern vestigingen in Nederland. Dat is een van de vele voordelen wanneer u voor de service van ons landelijk netwerk kiest.

3 jaar nieuwwaarde regeling voor uw Volvo V60 Plug-on Hybrid

De SternPolis is standaard WA + Volledig Casco en kan afgesloten worden in 3 varianten: Budget, Basis en Comfort. De Comfort verzekering komt zonder eigen risico en met de meest volledige dekking. Zo bieden wij u tot 3 jaar na afsluiten nieuwwaarde garantie voor de Volvo V60 Plug-in Hybrid aan, in geval van diefstal of total loss verklaring. Deze garantie heeft geen invloed op uw no-claim korting. De no-claim korting geldt bovendien standaard voor uw partner (partnerkortingsregeling) en de V60 motor (auto-motor-bonusplan).

Meer voordeel met uw Volvo autoverzekering

Wanneer u verzekerd bent bij Stern geniet u ook van kleine voordelen. Zo garanderen wij altijd vervangend vervoer bij onderhoud of schadeherstel (ruitreparatie uitgezonderd). U kunt daarnaast heel eenvoudig de Volvo V60 Plug-in Hybrid verzekering uitbreiden, bijvoorbeeld met inzittendenverzekering, rechtsbijstandsverzekering of een verzekering voor uw caravan. En als u van autoverzekering wilt wisselen hebben wij altijd een gratis opzegservice.

Onze verzekeringsadviseurs sturen u graag vrijblijvend een offerte voor een Volvo V60 Hybrid verzekering. Wij werken op het gebied van autoverzekeringen samen met Bovemij Finance. Met hun expertise kunnen wij tevens al uw vragen over het verzekeren van de Volvo V60 Hybrid beantwoorden.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

Volvo V60 leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Volvo V60 verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Volvo V60 financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Volvo V60 schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volvo V60 privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Volvo V60 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volvo onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volvo dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen