Rijden in de nieuwe Volvo XC90

Onze Volvo-dealer Svala Auto kan u in de showroom direct helpen met een Volvo XC90 financiering. U kunt ook online uw vragen aan ons stellen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze financieringsadviseurs werken samen met Bovemij Finance om u de beste Volvo XC90 financiering aan te bieden.

De Volvo XC90 financieren met lagere maandkosten

Bij Stern kunt u terecht voor een particuliere financiering of een zakelijke financiering, voor alle merken en modellen auto’s. Voor de Volvo XC90 regelen wij een financiering op maat. En dankzij ons eigen Volvo netwerk kunnen wij alle uitvoeringen en accessoires leveren én een aantrekkelijk maandtarief vragen. U heeft zelf ook inbreng in uw maandelijkse kosten doordat u de hoogte van de slotbetaling kunt bepalen.

Uw autofinanciering makkelijk te combineren met andere Stern diensten

Optioneel kunt u bij uw Volvo XC90 financiering ook een betalingsbescherming instellen. Tevens kunnen wij dankzij ons landelijk netwerk en efficiënte samenwerking uw autofinanciering voordelig combineren met een verzekering of onderhoudscontract. Uw totale mobiliteit kan geregeld worden bij Stern, precies zoals u dat wilt.

Benieuwd wat wij voor uw Volvo XC90 uitvoering kunnen bieden? Vraag een offerte voor een XC90 financiering aan, dan nemen wij spoedig contact op met een persoonlijk aanbod voor u. U bent ook welkom om vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

Lease een Volvo XC90 bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Volvo XC90

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Volvo XC90 financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Volvo schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volvo XC90 private leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Volvo XC90 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volvo onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volvo dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Volvo.png

Stern verkoopt het merk Volvo onder de naam Svala Auto.