Rijden in de nieuwe Volvo XC90

In de showrooms van onze Volvo-dealer Svala Auto kunt u direct een de SternPolis afsluiten voor uw nieuwe XC90. U kunt sowieso bij alle Stern vestigingen in Nederland meer informatie of een offerte aanvragen voor alle uitvoeringen van de Volvo XC90, inclusief occasions.

Standaard een uitgebreide dekking met uw Volvo XC90 verzekering

De kracht van het landelijk Stern netwerk ziet u ook terug in de vele voordelen van onze autoverzekeringen. De SternPolis is standaard een WA + Volledig Casco verzekering met een uitgebreide dekking waarvan u zelf het eigen risico kunt bepalen. De verzekering wordt in 3 varianten aangeboden: Budget, Basis en Comfort. Bij de Comfort autoverzekering zitten een nieuwwaarde regeling die tot 3 jaar na afsluiten geldt. In geval van diefstal of total loss verklaring leveren wij dan kosteloos dezelfde Volvo XC90 uitvoering aan u. Dit heeft verder geen invloed op uw no-claim korting.

Voordelen van de Stern verzekeringspolis

Wordt uw autoschade gerepareerd bij een Stern vestiging, dan regelen wij gratis vervangend vervoer voor u. Wij vinden ontzorging voor onze klanten erg belangrijk. Daarom kunt u de Volvo XC90 verzekering ook eenvoudig uitbreiden, bijvoorbeeld met een schade- of ongevallenverzekering voor inzittenden. En indien u wilt wisselen van verzekering hebben wij altijd een gratis opzegservice.

Meer weten over hoe voordelig het is om uw Volvo XC90 te verzekeren bij Stern? Vul uw gegevens in dan sturen wij u spoedig een persoonlijke offerte. Wij werken samen met Bovemij Finance om u de beste Volvo XC90 verzekering aan te bieden en al uw vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

Lease een Volvo XC90 bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Volvo XC90

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Volvo XC90 financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Volvo schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volvo XC90 private leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Volvo XC90 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volvo onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volvo dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen