Audi A3 Sportback e-tron

Op zoek naar een goede complete verzekering voor uw nieuwe Audi A3 Sportback e-tron? U kunt meteen bij aflevering een verzekering bij Stern afsluiten. De Stern verzekeringspolis kan zowel bij onze Audi-dealer Heron Auto worden afgesloten, als bij andere Stern vestigingen. Wij regelen het voor u en u profiteert van de vele voordelen.

Lage premie voor een Audi A3 e-tron verzekering bij Stern

Het verzekeren van een Audi A3 Sportback e-tron kan direct in de showroom bij onze dealers geregeld worden. De Stern verzekeringspolis is standaard een allrisk verzekering met een zeer complete dekking. De focus ligt op gemak voor de Audi A3 Sportback e-tron rijder. Vandaar dat u altijd toegang heeft tot onze 24 / 7 service voor schade melden. Ook de verzekering eenvoudig uitgebreid worden met bijvoorbeeld een inzittendenverzekering voor schade of ongevallen.

3 jaar nieuwwaarde regeling voor uw Audi A3 Sportback e-tron

Wij bieden 3 verschillende varianten van de WA + Volledig Casco verzekering aan: Budget, Basis en Comfort. Met de nieuwwaarde regeling van de Comfort verzekering wordt de Audi A3 Sportback e-tron tot 3 jaar na afsluiting volledig vergoed. Bij diefstal of total loss leveren wij kosteloos dezelfde uitvoering van de Audi A3 Sportback e-tron. U verliest uw no-claim korting niet. Neem contact op met onze verzekeringsexperts voor de voorwaarden.

Doordat wij een landelijk netwerk aan Stern vestigingen hebben, die bovendien intensief met elkaar samenwerken, kunnen wij u een scherpe premie aanbieden voor uw autoverzekering. Uw Audi onderhoud uitvoeren bij Stern wordt bovendien beloofd. Zo heeft u bijvoorbeeld geen eigen risico bij schadeherstel.

Vraag een offerte voor A3 e-tron verzekering aan

Meer weten over de Stern voordelen bij uw Audi A3 Sportback e-tron bundel? Voor de beste autoverzekeringen werken wij samen met Bovemij Finance. Onze verzekeringsexperts kunnen snel online uw vragen beantwoorden en u een vrijblijvende offerte aanbieden voor een Audi A3 Sportback e-tron verzekering.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

Hybride Audi leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Audi verzekeringen

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

A3 Sportback financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Audi A3 repareren

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Audi privé leasing

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Audi A3 Sportback Hybrid onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Audi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Audi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen