Audi Q7 e-tron Quattro

De Audi Q7 e-tron Quattro is nu leverbaar bij onze Audi-dealer Heron Auto. Deze hybrid kunt u tevens leasen bij SternLease. Goed voor het milieu dankzij de lage CO2-uitstoot en goed voor de portemonnee door belastingvoordelen en een laag brandstofverbruik. En natuurlijk niet te vergeten: de Audi Q7 is een prachtige SUV met de laatste generatie technologie en een hoge kwaliteit afwerking.

Audi Q7 e-tron quattro hybride en overige aandrijvingen

De Audi Q7 is beschikbaar met benzinemotor (3.0 TFSI met 333 pk) en dieselmotor (3.0 TDI met 272 pk). Een volwaardige SUV met een indrukwekkend laag brandstofverbruik:  slechts 1.7 liter per 100 km. Het gecombineerd vermogen met de 3.0 TDI dieselmotor en elektromotor is 373 pk. De maximale elektrische actieradius is 56 km en gecombineerd

Audi Q7 quattro 325 kg lichter

Naast de hybride aandrijving heeft Audi nog meer technische innovaties doorgevoerd in de nieuwe Q7 e-tron. De Audi Q7 e-tron quattro is op een volledig nieuw platform ontworpen en gebouwd. Het resultaat is een SUV die qua stevigheid niet onderdoet voor zijn voorgangers of huidige concurrenten. Kijkt u echter naar het gewicht, dan is de Audi Q7 e-tron quattro maar liefst 325 kg lichter dan de vorige generatie Audi Q7!

De Audi Q7 e-tron quattro is aan de buitenkant iets compacter gemaakt. 37 mm korter en 15 mm smaller om precies te zijn. De hoogte is onveranderd en het interieur is zelfs ruimer ontworpen. De Q7 wordt met 5 zitplaatsen of 7 zitplaatsen geleverd, ook als Plug-in Hybrid uitvoering. Voor de achterbank kunnen tablets in de stoelen worden gebouwd die samenwerken met het geavanceerde infotainmentsysteem van de Q7.

Nieuw interieur voor de Audi Q7

Omdat de SUV door het lage gewicht en hybride aandrijving veel sportiever rijdt, heeft Audi gekozen voor een meer dynamisch interieur. Een gelaagde opbouw zorgt voor een elegant uiterlijk dat tegelijkertijd moderniteit uitstraalt. Het infotainment systeem is prominent aanwezig. Met o.a smartphone integratie, stemcommando’s en hetzelfde volledig digitale instrumentarium als de Audi TT. Het MMI-systeem geeft feedback tijdens het gebruik zodat het ingebouwde touchscreen bijzonder prettig werkt.

Audi Q7 e-tron quattro rijden

Interesse in de nieuwe generatie hybride Audi Q7 of een van de traditionele motoruitvoeringen? Onze Audi-dealers bij Heron Auto staan u graag te woord in de showrooms, maar u kunt ook een vrijblijvende offerte online aanvragen. Bekijk tevens onze Audi Q7 voorraad, nieuw en occasion. Wij kunnen u verder helpen op het gebied van Audi onderhoud, schadeherstel, verzekeren, financieren en leasen.

Audi Q7 voorraad

Lease een Audi Q7 bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Audi Q7 bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Audi Q7 bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Audi Q7

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Prive lease een Audi Q7

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Onderhoud Audi Q7

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Audi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Audi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen