Audi Q7 e-tron Quattro

De Audi Q7 e-tron Quattro is nu leverbaar bij onze Audi-dealer Heron Auto. Deze hybrid kunt u tevens leasen bij SternLease. Goed voor het milieu dankzij de lage CO2-uitstoot en goed voor de portemonnee door belastingvoordelen en een laag brandstofverbruik. En natuurlijk niet te vergeten: de Audi Q7 is een prachtige SUV met de laatste generatie technologie en een hoge kwaliteit afwerking.

Audi Q7 e-tron quattro hybride en overige aandrijvingen

De Audi Q7 is beschikbaar met benzinemotor (3.0 TFSI met 333 pk) en dieselmotor (3.0 TDI met 272 pk). Een volwaardige SUV met een indrukwekkend laag brandstofverbruik:  slechts 1.7 liter per 100 km. Het gecombineerd vermogen met de 3.0 TDI dieselmotor en elektromotor is 373 pk. De maximale elektrische actieradius is 56 km en gecombineerd

Nieuw interieur voor de Audi Q7

Omdat de SUV door het lage gewicht en hybride aandrijving veel sportiever rijdt, heeft Audi gekozen voor een meer dynamisch interieur. Een gelaagde opbouw zorgt voor een elegant uiterlijk dat tegelijkertijd moderniteit uitstraalt. Het infotainment systeem is prominent aanwezig. Met o.a smartphone integratie, stemcommando’s en hetzelfde volledig digitale instrumentarium als de Audi TT. Het MMI-systeem geeft feedback tijdens het gebruik zodat het ingebouwde touchscreen bijzonder prettig werkt.

Audi Q7 quattro 325 kg lichter

 

Audi Q7 e-tron quattro rijden

Interesse in de nieuwe generatie hybride Audi Q7 of een van de traditionele motoruitvoeringen? Onze Audi-dealers bij Heron Auto staan u graag te woord in de showrooms, maar u kunt ook een vrijblijvende offerte online aanvragen. Bekijk tevens onze Audi Q7 voorraad, nieuw en occasion. Wij kunnen u verder helpen op het gebied van Audi onderhoud, schadeherstel, verzekeren, financieren en leasen.

Audi Q7 voorraad