Audi Q7 e-tron Quattro

De Audi Q7 krijgt een facelift en de eerste modellen halverwege 2015 leverbaar bij Audi-dealer Heron Auto. Bijzonder interessant is de Audi Q7 e-tron quattro plug-in Hybrid, die begin 2016 geleverd wordt. Deze gecombineerde milieuvriendelijke aandrijving heeft een CO2-uitstoot laag genoeg voor 15% bijtelling. Op tijd bestellen betekent dus meer voordeel. Ook hoeft u voor de Audi Q7 e-tron quattro maar de helft van uw wegenbelasting te betalen in 2016.

Audi Q7 e-tron quattro hybride en overige aandrijvingen

De Audi Q7 is beschikbaar met benzinemotor (3.0 TFSI met 333 pk) en dieselmotor (3.0 TDI met 272 pk). Als enige volwaardige SUV komt de Plug-in Hybrid versie van de nieuwe Audi Q7 e-tron quattro met slechts 15% bijtelling in 2016. Dat komt doordat het brandstofverbruik slechts 1.7 liter per 100 km is. Daardoor ligt de CO2-uitstoot onder de 50 gram per kilometer wat de Audi Q7 e-tron in de nieuwe 15% bijtelling schaal positioneert. Het gecombineerd vermogen met de 3.0 TDI dieselmotor en elektromotor is 373 pk. De maximale elektrische actieradius is 56 km en gecombineerd

Audi Q7 quattro 325 kg lichter

Naast de hybride aandrijving heeft Audi nog meer technische innovaties doorgevoerd in de nieuwe Q7 e-tron. De Audi Q7 e-tron quattro is op een volledig nieuw platform ontworpen en gebouwd. Het resultaat is een SUV die qua stevigheid niet onderdoet voor zijn voorgangers of huidige concurrenten. Kijkt u echter naar het gewicht, dan is de Audi Q7 e-tron quattro maar liefst 325 kg lichter dan de vorige generatie Audi Q7!

De Audi Q7 e-tron quattro is aan de buitenkant iets compacter gemaakt. 37 mm korter en 15 mm smaller om precies te zijn. De hoogte is onveranderd en het interieur is zelfs ruimer ontworpen. De Q7 wordt met 5 zitplaatsen of 7 zitplaatsen geleverd, ook als Plug-in Hybrid uitvoering. Voor de achterbank kunnen tablets in de stoelen worden gebouwd die samenwerken met het geavanceerde infotainmentsysteem van de Q7.

Nieuw interieur voor de Audi Q7

Omdat de SUV door het lage gewicht en hybride aandrijving veel sportiever rijdt, heeft Audi gekozen voor een meer dynamisch interieur. Een gelaagde opbouw zorgt voor een elegant uiterlijk dat tegelijkertijd moderniteit uitstraalt. Het infotainment systeem is prominent aanwezig. Met o.a smartphone integratie, stemcommando’s en hetzelfde volledig digitale instrumentarium als de Audi TT. Het MMI-systeem geeft feedback tijdens het gebruik zodat het ingebouwde touchscreen bijzonder prettig werkt.

Audi Q7 e-tron quattro begin 2016 leverbaar

Interesse in de nieuwe generatie hybride Audi Q7 of een van de traditionele motoruitvoeringen? Onze Audi-dealers bij Heron Auto staan u graag te woord in de showrooms, maar u kunt ook een vrijblijvende offerte online aanvragen. Bekijk tevens onze Audi Q7 voorraad, nieuw en occasion. Wij kunnen u verder helpen op het gebied van Audi onderhoud, schadeherstel, verzekeren, financieren en leasen.

De Audi Q7 e-tron is begin 2016 met 15% bijtelling leverbaar dus snel reserveren wordt beloond.

Audi Q7 voorraad

Lease een Audi Q7 bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Audi Q7 bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Audi Q7 bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Audi Q7

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Prive lease een Audi Q7

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Onderhoud Audi Q7

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Audi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Audi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen