Audi Q7 e-tron quattro rijden

Interesse in de nieuwe generatie hybride Audi Q7 of een van de traditionele motoruitvoeringen? Onze Audi-dealers bij Heron Auto staan u graag te woord in de showrooms, maar u kunt ook een vrijblijvende offerte online aanvragen. Bekijk tevens onze Audi Q7 voorraad, nieuw en occasion. Wij kunnen u verder helpen op het gebied van Audi onderhoud, schadeherstel, verzekeren, financieren en leasen.

Omdat de SUV door het lage gewicht en hybride aandrijving veel sportiever rijdt, heeft Audi gekozen voor een meer dynamisch interieur. Een gelaagde opbouw zorgt voor een elegant uiterlijk dat tegelijkertijd moderniteit uitstraalt. Het infotainment systeem is prominent aanwezig. Met o.a smartphone integratie, stemcommando’s en hetzelfde volledig digitale instrumentarium als de Audi TT. Het MMI-systeem geeft feedback tijdens het gebruik zodat het ingebouwde touchscreen bijzonder prettig werkt.

Meer informatie

De Audi Q7 e-tron Quattro is leverbaar bij onze Audi-dealer Heron Auto. Deze hybrid kunt u tevens leasen bij SternLease. Goed voor het milieu dankzij de lage CO2-uitstoot en goed voor de portemonnee door belastingvoordelen en een laag brandstofverbruik. En natuurlijk niet te vergeten: de Audi Q7 is een prachtige SUV met de laatste generatie technologie en een hoge kwaliteit afwerking.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Audi Q7 e-tron Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Audi Q7 e-tron kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Audi lease

Voordelig een Audi Q7 e-tron leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Audi Q7 e-tron leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »