Audi Q7 e-tron Quattro

Wanneer uw Audi Q7 e-tron quattro afgeleverd wordt bij een van onze showrooms, kunt u meteen een Stern verzekeringspolis afsluiten. Dit kan zowel bij onze Audi-dealer Heron Auto als alle andere Stern vestigingen. De Stern verzekeringspolis is standaard al zeer compleet en de prijs voor het verzekeren van de Q7 e-tron quattro zeer scherp in vergelijking met uw dekking.

De voordelen van uw Audi verzekeren bij Stern

Voor het verzekeren van uw nieuwe auto kijken wij altijd eerst naar uw situatie. Zo kan er een verzekering op maat aangeboden worden. Of het nu om een zakelijke auto gaat of een voor privégebruik. U geniet standaard van diverse voordelen als u voor de Stern service gaat.

Allereerst krijgt u toegang tot ons landelijk netwerk. Stern heeft vestigingen verspreid over een groot deel van Nederland. In veel gevallen functioneren zij als innamepunt voor uw Audi Q7. Zo bent u nooit ver verwijderd van een werkplaats voor onderhoud, schadeherstel of nieuwe banden. Bij schadeherstel hoeft u geen rekening te houden met eigen risico.

No-claim bescherming

Ook hoeft u geen rekening te houden met verlies van uw no-claim korting bij diefstal of inbraak. Uw no-claim korting wordt sowieso doorgezet bij uw partner en motor. Wij bieden 3 verschillende varianten van de WA + Volledig Casco verzekering aan: Budget, Basis en Comfort. Met de nieuwwaarde regeling van de Comfort verzekering krijgt u tot 3 jaar na afsluiting van de verzekering kosteloos dezelfde uitvoering van de Audi Q7 e-tron quattro, in geval van diefstal of total loss verklaring. Neem contact op met onze verzekeringsadviseurs over de voorwaarden.

Aanvullende autoverzekeringen

Een Stern verzekeringspolis kan ook zeer makkelijk uitgebreid worden met extra verzekeringen. Bijvoorbeeld een inzittendenverzekering of een rechtsbijstandsverzekering. En indien u een andere autoverzekering wilt afsluiten hebben wij altijd een gratis opzegservice.

Vraag een offerte aan voor de Audi Q7 e-tron quattro verzekering

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden voor uw volgende autoverzekering? Bij Stern verzekeren wij alle merken en modellen auto’s. De Audi Q7 e-tron quattro kunt u met zeer soepele voorwaarden verzekeren en in sommige gevallen zonder verplicht aanvullend alarmsysteem. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij werken samen met Bovemij Finance om u de beste autoverzekering aan te bieden. Onze experts beantwoorden al uw vragen over het verzekeren van de Audi Q7 e-tron quattro.

Offerte aanvragen » Stel een vraag » 

Lease een Audi Q7 bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Audi Q7 bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Audi Q7 bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Audi Q7

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Prive lease een Audi Q7

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Onderhoud Audi Q7

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Audi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Audi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen