Over de Ford C-MAX Plug-in Hybrid

De Ford C-MAX Plug-in Hybrid kunt u ook financieren via Stern. Via onze Ford-dealer, Ardea Auto, is een financiering op maat direct te regelen. Maar onze financieringsadviseurs kunnen u ook online een vrijblijvende offerte voor een Ford C-MAX financiering sturen. Het financieren van een auto bij Stern levert u bovendien unieke voordelen op.

C-MAX Hybrid 100% financieren

De Ford C-MAX Plug-in Hybrid financieren kan zakelijk of particulier. U kunt de hybride Ford voor 100% financieren via Stern. De auto neemt dan geen beslag op uw liquiditeiten. Bovendien bepaalt u zelf deels uw maandkosten door de hoogte van een slotbetaling. Uw C-MAX hybrid zakelijk financieren kan bovendien diverse fiscale voordelen opleveren. Hierover informeren onze financieringsexperts u graag verder.

Flexibel de C-MAX Hybrid particulier financieren

Ook als particulier geniet u van diverse voordelen bij Stern. Via ons landelijk netwerk heeft u altijd toegang tot onderhoud of schadeherstel dichtbij. En voor een scherpe prijs! De Ford C-MAX Plug-in Hybrid kan u flexibel particulier financieren. Bepaal zelf uw maandkosten door een slottermijn in te stellen. Een autofinanciering bij ons kan ook eenvoudig uitgebreid worden met o.a. een autoverzekering of een onderhoudscontract.

Meer weten over de autofinancieringen van Stern? Onze financieringsexperts kunnen u een persoonlijk aanbod doen, in de showroom of direct online. Wij werken samen met Bovemij Finance om u de beste autofinanciering aan te bieden. Stel al uw vragen over het financieren van de Ford C-MAX Plug-in Hybrid dan krijgt u snel een reactie terug.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

Lease een hybride C-MAX

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Ford C-MAX Plug-in Hybrid verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Ford C-MAX Hybrid

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Ford C-MAX reparaties

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Ford C-MAX Hybrid

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Gespecialiseerd hybrid onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen