U heeft interesse in een Ford C-MAX Plug-in Hybrid financiering. Vul uw gegevens en vragen hieronder in, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Vul hieronder uw gegevens inLease een hybride C-MAX

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Ford C-MAX Plug-in Hybrid verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Ford C-MAX Hybrid

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Ford C-MAX reparaties

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Ford C-MAX Hybrid

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Gespecialiseerd hybrid onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Daarom kiest u voor een Ford C-max financiering bij Stern

  1. Stel zelf een slotbetaling in voor lagere maandkosten
  2. Betalingsbescherming altijd mogelijk als optie
  3. 100% financiering excl. btw mogelijk voor ondernemers
  4. Voordelig uit te breiden met een Stern autoverzekering
  5. Voordelig uit te breiden met een Stern onderhoudscontract