Over de Ford C-MAX Plug-in Hybrid

U wordt binnenkort de trotse eigenaar van een Ford C-MAX Plug-in Hybrid. Meteen in de showroom bij Heron Auto kunt u de Stern verzekeringspolis afsluiten. Onze verzekeringsadviseurs maken een verzekering op maat voor u en kunnen een persoonlijke offerte berekenen toesturen.

Uw C-MAX Hybrid compleet verzekerd

Of u nou de Ford C-MAX Plug-in Hybrid zakelijk rijdt of privé, bij Stern kunt u een verzekering afsluiten met een scherpe premie. Dat komt doordat alle klanten automatisch profiteren van ons landelijk netwerk. Wij bieden een compleet mobiliteitspakket aan en werken efficiënt samen voor een lage premie. En dat is nog maar het begin van de voordelen die u krijgt bij Stern.

Allrisk autoverzekering en aanvullende verzekeringen

De Stern polis is een allrisk verzekering met maximale zekerheid en een uitgebreide dekking. Onze verzekeringspolis heeft soepele eisen en geen aanvullende autobeveiligingssysteem nodig indien het verzekerde bedrag onder de € 75.000,- ligt. U hoeft bovendien geen eigen risico te betalen bij schadeherstel uitgevoerd door Stern. Onze service is ook eenvoudig uit te breiden met aanvullende verzekeringen, zoals een schadeverzekering voor inzittenden of een rechtsbijstandsverzekering.

3 jaar nieuwwaarde regeling mogelijk

De Ford C-MAX Plug-in Hybrid kunt u o.a. verzekeren met 3 jaar nieuwwaarde garantie. Voor onze WA + Volledig Casco verzekering hebben wij 3 varianten: Budget, Basis en Comfort, waarvan de laatste met 3 jaar nieuwwaarde garantie wordt afgesloten. Indien de hybride C-MAX gestolen wordt of total loss wordt verklaard, regelen wij een nieuw exemplaar met dezelfde uitrusting. U verliest geen no-claim korting en wordt efficiënt geholpen aan een Plug-in Hybrid waarin u gewend bent te rijden. Vraag naar de voorwaarden bij onze verzekeringsexperts.

Nieuwsgierig geworden of Stern de beste autoverzekering voor uw Ford C-MAX Plug-in Hybrid heeft? U kunt eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen en al uw vragen over de hybride Ford stellen. Wij bieden u altijd een C-MAX Hybrid autoverzekering op maat aan.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

Lease een hybride C-MAX

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Ford C-MAX Plug-in Hybrid verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Ford C-MAX Hybrid

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Ford C-MAX reparaties

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Ford C-MAX Hybrid

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Gespecialiseerd hybrid onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen