U wilt een offerte aanvragen voor een Ford C-MAX Plug-in Hybrid verzekering. Vul uw gegevens hieronder in, wij nemen binnen 1 werkdag contact op met een vrijblijvende offerte.

Vul hieronder uw gegevens inLease een hybride C-MAX

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Ford C-MAX Plug-in Hybrid verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Ford C-MAX Hybrid

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Ford C-MAX reparaties

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Ford C-MAX Hybrid

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Gespecialiseerd hybrid onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Daarom kiest u voor een Ford C-max verzekering bij Stern

  1. Tot 3 jaar vergoeding van de aanschafwaarde bij diefstal of total loss
  2. Geen eigen risico bij schadeherstel uitgevoerd door Stern
  3. Gratis vervangend vervoer bij de meeste reparaties
  4. Geen verlies no-claim korting bij diefstal of inbraak
  5. No-claim korting geldt ook voor uw partner en motor