Zoekt u naar een Opel Ampera financiering met genoeg flexibiliteit en voordelige opties? Dan zoekt u naar de pijlers van een Stern financiering. Wij bieden flexibele financieringen voor zakelijke rijders en particulier gebruik. Met heldere kosten per maand die u zelf deels kunt instellen. Een Opel Ampera financiering bij Stern biedt u mobiliteit en vrijheid.

Haal uw voordeel uit een Opel Ampera financiering

De Opel Ampera kunt u zakelijk 100% financieren bij ons. Zo wordt u direct economisch eigenaar maar drukt de investering niet meteen op uw onderneming. U profiteert meteen van de Opel Ampera en haalt met een financiering ook extra fiscale voordelen binnen. Onze financieringsadviseurs informeren u hier graag verder over en kunnen vrijblijvend een berekening van de Ampera financiering voor uw bedrijf maken.

Bepaal zelf uw slottermijn met een Stern autofinanciering

U kunt altijd deels de hoogte van uw maandkosten voor een financiering bepalen. Wij geven u de optie om zelf een slottermijn in te stellen en zo het maandbedrag voor de Opel Ampera te bepalen. De hybride Opel particulier financieren is ook een populaire optie binnen het Stern netwerk. Als privé rijder profiteert u van dezelfde voordelen en kunt u ook voordelig andere Stern producten aanschaffen.

Een bij ons gefinancierde Opel Ampera kan snel en eenvoudig verzekerd of van een onderhoudscontract voorzien worden. Meestal voor een exclusief scherp tarief doordat wij efficiënt met elkaar communiceren in ons landelijke netwerk.

Geïnteresseerd in het financieren van een Opel Ampera. Vragen staat altijd vrij bij ons, dus stuur al uw vragen over zakelijk of particulier financieren direct naar onze adviseurs. Of vraag meteen om een vrijblijvende offerte voor een Opel Ampera financiering.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

Lease een Opel Ampera

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Opel Ampera bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Opel Ampera bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Opel Ampera

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Opel Ampera

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Opel Ampera onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Opel onderhoud kunt u altijd terecht bij een Opel dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Opel bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten