Bij aflevering kunt u direct een autoverzekering afsluiten bij Stern in de showroom. De Stern verzekeringspolis is standaard zeer compleet voor een scherpe premie. Als klant van het landelijk Stern netwerk profiteert u automatisch van veel voordeel. En u kunt tot 3 jaar na registratie van de Ampera nieuwwaarde garantie afsluiten.

Allrisk verzekeren bij Stern

De dekking van de Stern verzekeringspolis is standaard WA + Volledig Casco. Daarbinnen hebben wij 3 varianten met verschil in dekking en eigen risico, genaamd Budget, Basis en Comfort. Ziet u een paaltje over het hoofd of krijgt u pech onderweg? Stern is 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar voor schadeherstel. Met een Comfort autoverzekering van Stern geldt geen eigen risico bij schadeherstel en wij regelen altijd gratis vervangend vervoer voor u. Uniek voor WA + Volledig Casco Comfort is de 3 jaar nieuwwaarde regeling. Wordt uw Opel Ampera gestolen of total loss verklaard? Wij regelen de eerste 3 jaar geheel kosteloos dezelfde uitvoering aan u.

No-claim korting voor uw Opel Ampera

Uw Opel Ampera no-claim korting blijft hetzelfde bij diefstal of total loss. Ook is uw no-claim korting geldig voor uw partner en motor, via de partnerkortingsregeling en het auto-motor-bonusplan. De Stern verzekeringspolis kan tevens heel makkelijk uitgebreid worden, bijvoorbeeld met een inzittendenverzekering of rechtsbijstandverzekering.

Meer weten over de autoverzekeringen die Stern u kan bieden? Wij kunnen zowel zakelijk als particulier uw Opel Ampera verzekeren met een dekking zoals u die wilt. Onze verzekeringsexperts maken graag een vrijblijvende offerte voor uw hybride of informeren u verder over de voorwaarden van de Stern Opel Ampera verzekering.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

Lease een Opel Ampera

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Opel Ampera bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Opel Ampera bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Opel Ampera

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Opel Ampera

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Opel Ampera onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Opel onderhoud kunt u altijd terecht bij een Opel dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Opel bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten