Schade aan uw auto is nooit prettig maar het kan elke leaserijder overkomen. Om het schadeproces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen begeleiden wij u bij de gehele afwikkeling.

Meld uw schade »

Schade melden bij Stern

Geheel volgens de polisvoorwaarden moet elk schadegeval binnen 24 uur gemeld worden bij Stern Lease. Autoschade kan binnen kantooruren telefonisch gemeld worden bij onze afdeling Driver Care via telefoonnummer: (020) 658 3980 . Bij een eenzijdige schade kunt u de schade online melden.

Voor het plannen van uw serviceafspraak kunt u contact opnemen met onze servicedesk, telefoonnummer 020-6583980. U krijgt een keuzemenu waarin u kunt kiezen voor optie 3.

Wanneer er een tegenpartij bij de schade betrokken is, kunt u de schade niet online melden. Beide partijen moeten dan een Schade Aangifte Formulier (SAF) invullen en ondertekenen. Vergeet niet de achterzijde van het formulier in te vullen. Indien de tegenpartij zich niet bekend heeft gemaakt dient u tevens aangifte bij de politie te doen. Een kopie van het proces-verbaal kan dan naar ons opgestuurd worden. De betreffende formulieren en documenten dienen binnen 48 uur ontvangen te zijn. Stuur ze naar:

SternLease t.a.v. afdeling schade
Postbus 703
2130 AS
Hoofddorp

U kunt de formulieren ook per e-mail sturen naar schade@sternlease.nl. U krijgt een ontvangstbevestiging en een nieuw schadeformulier voor in de auto.

Wat moet u doen bij autodiefstal?

Bij diefstal van uw auto verzoeken wij u direct contact op te nemen met de politie. Neem na aangifte bij de politie contact op met onze schadeafdeling. Buiten kantoortijden kunt u ook bellen met SternAssistance op 020 658 3993. Stern staat zo altijd voor u klaar in geval van autodiefstal.

Wat moet u doen bij auto-inbraak?

Om inbraak te voorkomen kunt u verschillende voorzorgsmaatregelen nemen:

  • Laat geen waardevolle spullen achter in de auto
  • Verwijder het radiofrontje en / of uw navigatiesysteem wanneer u de auto verlaat
  • Controleer altijd goed of alle deuren op slot zijn
  • Stern kan ook glasfolie op bepaalde autoruiten plakken. Dit hindert inbrekers omdat de ruit zo minder snel breekt.

Mocht u toch slachtoffer worden van auto-inbraak, doe direct aangifte bij de politie. Meld de inbraak ook bij onze schade-afdeling. Stuur een kopie van het proces-verbaal samen met een ingevuld schadeformulier naar bovenstaand adres.

SternLease

Regel het eenvoudig online 

Contact met de private lease afdeling

Vragen? Onze deskundige lease-adviseurs helpen u graag verder. Bel of mail ons:

020 - 658 3933
Stel een vraag

Bekijk de privé lease acties

Flexibel leasen? Shortlease kan bij ons voor een periode van 1 tot 24 maanden. Uw auto is direct beschikbaar.

Bekijk onze modellen »

Bekijk onze voorraad lease auto's

Stern heeft een uitgebreid aanbod aan voorraad auto's. Deze auto's zijn direct leverbaar tegen een scherpe maandprijs!

Bekijk de voorraad auto's »