Brandstof- en laadpassen

Brandstofpas
Wanneer brandstof is opgenomen in het leasecontract, ontvangt u van ons een brandstofpas met een pincode. Met de brandstofpas kunt u bij de meeste tankstations in Nederland brandstof afrekenen. Voor een up-to-date overzicht van alle tankstations verwijzen wij u graag naar de tanklocator. De gemaakte kosten worden dan door de leveranciers via SternLease bij u in rekening gebracht.

Brandstofpas voor het buitenland
Indien uw werkgever tevens brandstof in het buitenland in het leasecontract heeft opgenomen, ontvangt u van ons een MTc / DKV brandstofpas.

Laadpas of –sleutel
Wanneer een laadpas of –sleutel is opgenomen in het leasecontract, ontvangt u deze van ons. Hiermee kunt u terecht bij nagenoeg alle laadpunten en snellaadpunten in Nederland en vele in Europa. Voor een up-to-date overzicht van alle oplaadpunten verwijzen wij u graag naar www.oplaadpalen.nl.

Brandstof- of elektriciteit declaratie
Indien u niet in staat bent om met uw brandstof- of laadpas af te rekenen, dan kunt u de kosten achteraf declareren via het driver dashboard van MultiTankcard (www.mtc.nl/dd), of via de MultiTankcard-app op uw smartphone. U kunt zich hier registreren, voeg uw kaart toe via "Instellingen" en u kunt direct aan de slag.

Wat te doen bij verlies of diefstal van uw brandstof- of laadpas?
Wij verzoeken u om het direct telefonisch bij ons te melden wanneer uw brandstof- of laadpas is gestolen of wanneer u deze verloren bent. Wij zullen deze dan direct blokkeren en een nieuwe voor u aanvragen.

Voor meer informatie over brandstofpassen van MultiTankcard verwijzen wij u graag naar www.mtc.nl. U kunt uiteraard ook contact opnemen met onze Driver Care via telefoonnummer +31 (0)20 658 39 80. Wij staan u graag te woord.

 

SternLease

Regel het eenvoudig online 

Contact met de private lease afdeling

Vragen? Onze deskundige lease-adviseurs helpen u graag verder. Bel of mail ons:

020 - 658 3933
Stel een vraag

Bekijk de privé lease acties

Flexibel leasen? Shortlease kan bij ons voor een periode van 1 tot 24 maanden. Uw auto is direct beschikbaar.

Bekijk onze modellen »

Bekijk onze voorraad lease auto's

Stern heeft een uitgebreid aanbod aan voorraad auto's. Deze auto's zijn direct leverbaar tegen een scherpe maandprijs!

Bekijk de voorraad auto's »