SternMobility Card Blacklabel

Leasen bij Stern is inclusief de SternMobility Card Blacklabel. Als u in het bezit bent van deze kaart, heeft u toegang tot het volgende:

- Uitgebreid pakket met mobiliteits-, reis-, en huisdiensten
- Eén servicenummer voor alle diensten 24 uur, 7 dagen in de week bereikbaar
- Directe ondersteuning bij pech, ongevallen en schade in het binnen- en buitenland
- Toegang tot exclusieve privileges bij de dealers van Stern

Bekijk de SternMobility Card website voor meer informatie.

Naar SternMobility Blacklabel »

Wanneer brandstof is opgenomen in het leasecontract, ontvangt u van ons een brandstofpas met een pincode. Met de brandstofpas kunt u bij de meeste tankstations in Nederland brandstof en smeermiddelen afrekenen. De gemaakte kosten worden dan door de leveranciers via Stern in rekening gebracht.

Uw brandstofpas functioneert in Nederland tevens als SternMobility Card Blacklabel. Met de SternMobility Card is uw mobiliteit gegarandeerd en heeft u 7 dagen per week 24 uur per dag recht op pechhulp in Nederland.

Brandstofpas voor het buitenland

Indien uw werkgever tevens brandstof in het buitenland in het leasecontract heeft opgenomen, ontvangt u 2 passen van ons: een DKV-pas en een SternMobility Card Blacklabel. De SternMobility Card functioneert in dit geval alleen als ID-kaart. 

Brandstofdeclaratie bij contant betalen

In sommige gevallen kan voorkomen dat u uw brandstof en / of smeermiddelen contant heeft moeten betalen. De gemaakte kosten kunt u declareren, mits uw werkgever akkoord gaat  via de website van Travelcard. U kunt op de website van Travelcard als pashouder inloggen en direct het declaratieformulier invullen. Deze moet samen met het betalingsbewijs naar Travelcard worden gestuurd.  

Wat te doen bij verlies of diefstal brandstofkaart?

Vermissing of diefstal van uw brandstofkaart(en) dient u direct telefonisch bij Stern te melden en binnen 48 uur schriftelijk te bevestigen. Is de brandstofkaart met pincode ontvreemd of verloren? Doe aangifte bij de politie en stuur een kopie van het aangiftebewijs naar onze leaseafdeling.

Er zijn kosten verbonden aan het vervangen van de brandstofpas. Wij adviseren daarom altijd om zuinig te zijn op de kaart en hem in een kaarthouder te bewaren. De pincode moet u nooit op de brandstofkaart zelf schrijven. Wilt u de code ergens bewaren, doe dat dan op een plek die alleen u weet.

Tijdens kantooruren kunt u de leaseafdeling van Stern direct bereiken via (0299) 469 200 . Buiten kantoortijden kunt u terecht bij SternMobility: (088 7837 600).

SternLease

Regel het eenvoudig online 

Contact met de private lease afdeling

Vragen? Onze deskundige lease-adviseurs helpen u graag verder. Bel of mail ons:

0299 - 46 92 00
Stel een vraag

Bekijk de privé lease acties

Flexibel leasen? Shortlease kan bij ons voor een periode van 1 tot 24 maanden. Uw auto is direct beschikbaar.

Bekijk onze modellen »

Bekijk onze voorraad lease auto's

Stern heeft een uitgebreid aanbod aan voorraad auto's. Deze auto's zijn direct leverbaar tegen een scherpe maandprijs!

Bekijk de voorraad auto's »