Onze populairste leasevorm kunt u gebruiken om een bedrijfswagen of zelfs uw gehele wagenpark te leasen. De Stern full operational lease biedt een zeer brede dekking en u profiteert automatisch van onze unieke voordelen. Alles voor een vast maandbedrag dat uw mobiliteit overzichtelijk houdt.

Uw bedrijfswagens worden met een full operational lease onder beheer gebracht bij Stern. Wij regelen de administratie, het vaste onderhoud en het kapitaal om uw wagenpark aan te schaffen. Dit is een van onze specialiteiten dus wij kunnen u veel zekerheden en een complete service aanbieden. Tegelijkertijd geniet u van de beste mobiliteit en kunt u zich volledig focussen op uw onderneming.

Een all-in prijs voor een full operational lease

Een bedrijfswagen full operational leasen kan voor een van tevoren vastgesteld maandbedrag. De volgende kosten zijn daarin inbegrepen:

  • Afschrijving
  • Verzekering
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Houderschapsbelasting
  • Vervangend vervoer

Het landelijk dealernetwerk van Stern kan bestelauto’s direct uit voorraad leveren van onder meer Renault, Ford, Volkswagen, Nissan, Mitsubishi, Fiat, Mercedes-Benz, Dacia en Opel. En door onze goede connecties met importeurs zijn vrijwel alle merken bedrijfswagens snel te leveren, in de uitvoering die u zelf heeft samengesteld.

Redenen om bij Stern te leasen

Persoonlijk contact en direct bereikbaar
Eén adres voor onderhoud, reparaties en financiële diensten
MKB-specialist op het gebied van leasen
Direct leverbaar
Inbegrepen SternMobility Card Blacklabel