Lease voordelig een bedrijfswagen voor uw onderneming of eenmanszaak

Onze populairste leasevorm kunt u gebruiken om een bedrijfswagen of zelfs uw gehele wagenpark te leasen. De Stern full operational lease biedt een zeer brede dekking en u profiteert automatisch van onze unieke voordelen. Alles voor een vast maandbedrag dat uw mobiliteit overzichtelijk houdt.

Uw bedrijfswagens worden met een full operational lease onder beheer gebracht bij Stern. Wij regelen de administratie, het vaste onderhoud en het kapitaal om uw wagenpark aan te schaffen. Dit is een van onze specialiteiten dus wij kunnen u veel zekerheden en een complete service aanbieden. Tegelijkertijd geniet u van de beste mobiliteit en kunt u zich volledig focussen op uw onderneming.

Het landelijk dealernetwerk van Stern kan bestelauto’s direct uit voorraad leveren van onder meer Renault, Ford, Volkswagen, Nissan, Mitsubishi, Fiat, Mercedes-Benz, Dacia en Opel. En door onze goede connecties met importeurs zijn vrijwel alle merken bedrijfswagens snel te leveren, in de uitvoering die u zelf heeft samengesteld.

Een all-in prijs voor een full operational lease

De volgende kosten zijn daarin inbegrepen:

Afschrijving
Verzekering
Reparatie
Onderhoud
Houderschapsbelasting
Vervangend vervoer

Voorraadlease  

Lease direct een bedrijfswagen uit onze voorraad

Op zoek naar een hoge kwaliteit bestelauto? Het Stern dealernetwerk heeft een grote voorraad bedrijfswagen, altijd met uitgebreide garantie! Bekijk online de voorraad of informeer bij onze dealers.

Bekijk de voorraad »

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen bij Stern.