Opel Karl 

5-drs 1.0 Edition

Vanaf  € 215,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,095

Getoonde afbeelding kan afwijken

  •  Benzine
  •  Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Opel Karl private lease

De nieuwe charmante stadsauto van Opel is nu extra voordelig leverbaar met privé lease van Stern. De 5-deurs uitvoering komt met een ruim interieur en 5 volwaardige zitplaatsen. De Karl is ook voorzien van de nieuwste veiligheidsvoorziening en diverse opties.

De Opel Karl heeft verder een zeer laag verbruik. De 1.0 3-cilinder motor is speciaal ontwikkeld voor de stadsauto en levert een vermogen van 55 kW (75 pk). Het brandstofverbruik ligt gemiddeld op 4,3 liter per 100 km.

Opel Karl private leaseprijs aanvragen

Privé leasen is een van de populairste leasevormen in Nederland. Via Stern kunt u de Opel Karl privé leasen op basis van een full operationele lease. De afschrijving, rente maar ook de verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp zijn opgenomen in de maandelijkse leaseprijs. Vraag een offerte aan dan nemen wij spoedig contact met u op met een persoonlijk aanbod voor een Opel Karl lease.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png