Renault Captur 

0,9TCe Authentique

Vanaf  € 345,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,139

Getoonde afbeelding kan afwijken

  •  Benzine
  •  Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Deze Renault Captur particulier leasen via Stern kan nu voor een extra scherpe maandprijs. De Renault Captur is een en al stijl, met een elegant nieuw design, efficiënte aandrijving met een laag brandstofverbruik en veel opties.

Vraag de Renault Captur leaseprijs aan

De 0.9 TCe Authentique particulier leasen gebeurt op basis van een full operational lease. Dat betekent dat de afschrijving, rente maar ook de verzekering, houderschapsbelasting, reparaties, onderhoud, banden en pech hulp zijn opgenomen in de maandelijkse leaseprijs. Vraag een offerte aan dan nemen wij spoedig contact met u up met een persoonlijk aanbod voor een Renault Captur lease.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png