Mitsubishi Space Star 

5-Drs 1.0 Cleartec Cool+

Vanaf  € 209,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,09

Getoonde afbeelding kan afwijken

  •  Benzine
  •  Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

De vernieuwde Mitsubishi Space Star leasen

De compacte Mitsubishi Space Star privé leasen is nu nog voordeliger bij Stern. De veelzijdige stadsauto heeft de veiligheidsopties en functionaliteiten van de grotere Mitsubishi-modellen, inclusief het comfort. Tegelijkertijd profiteert u ook van het kleine formaat; de Mitsubishi Space Star is ongelofelijk wendbaar in het verkeer en het brandstofverbruik is slechts 1 liter op 25 km.

Standaard wordt de Mitsubishi Space Star als 5-deurs uitvoering geleverd, maar u kunt alle uitvoeringen particulier leasen via Stern. Wij hebben verschillende Mitsubishi-dealers in ons netwerk zitten waardoor wij u altijd snel de juiste uitvoering kunnen leveren voor een scherpe prijs. Actie tarief geldt voor de Mitsubishi Space Star 5-deurs 1.0 Cleartec Cool+ uitvoering.

Eenvoudig online een vrijvlijvende offerte aanvragen

U kunt de Mitsubishi Space Star privé leasen tegen een extra scherp tarief per maand. Het bedrag is op basis van een full operationele lease. De afschrijving, rente maar ook de verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp zijn opgenomen in de maandelijkse leaseprijs. U hoeft alleen zelf te tanken. Vraag een offerte aan dan nemen wij spoedig contact met u op met een persoonlijk aanbod voor een Mitsubishi Space Star lease.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW. Actietarief geldt voor levering voor 31 december 2016.

keurmerk-private-lease-hor.png