Volkswagen Polo 

5-drs 1.0MPi 55kW Comfortline

Vanaf  € 309,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,11

Getoonde afbeelding kan afwijken

  •  Benzine
  •  Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

VW Polo private lease

De nieuwe Volkswagen Polo behoort tot de meest innovatieve auto’s in zijn klasse. De Polo is strakker vormgegeven en komt zo stoerder over. Een auto die u met veel plezier zult rijden en nu bijzonder voordelig als privé lease leverbaar is bij Stern.

Vraag de Volkswagen Polo leaseprijs aan

Andere uitvoeringen van de Volkswagen Polo kunt u ook leasen bij Stern. Wij bieden de Polo op full operational lease basis aan. Het leasetarief is inclusief de afschrijving, rente maar ook de verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp inbegrepen. U hoeft alleen nog voor uw brandstof te betalen. Vraag een offerte aan voor een Volkswagen Polo privé lease, dan nemen wij spoedig contact met u op met een persoonlijk aanbod.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png