Maak auto rijden weer leuk en betaalbaar met een private lease van Stern

Private lease, ook wel bekend als privé lease, wordt steeds populairder in Nederland! Stern biedt private leasen via SternLease aan. Met meer dan 100 vestigingen zijn wij een van de grootste bedrijven op de automotive markt en onze leaserijders profiteren daar aan mee. Met een private lease profiteert u altijd van ons inkoopvoordeel. Particulier een nieuwe auto leasen kan al voor minder dan € 200,- per maand! Private lease van Stern; altijd voor een scherp maandtarief en inclusief het uitgebreide mobiliteitspakket van ons landelijke netwerk.


De voordelen van private lease

De voordelen van private lease van Stern

Onbezorgd rijden tegen een scherpe maandprijs
SternMobility Card Blacklabel met 24/7 mobiliteitsservice
Profiteer mee van ons inkoopvoordeel en service
Geen eigen investering in uw nieuwe auto
Geen onverwachte onderhoudskosten
Geen restwaarde risico
Geen bijtelling

Stel direct een auto samen »
 

Bepaal zelf uw maandprijs!

Selecteer uw prijsklasse en bekijk het uitgebreide aanbod aan prive leaseauto's

€ 200 tot € 250

Private lease klasse 200 t/m 250 euro
Bekijk de modellen »

€ 250 tot € 300

Private lease klasse 250 t/m 300 euro
Bekijk de modellen »

€ 300 tot € 350

Private lease klasse 300 t/m 350 euro
Bekijk de modellen »
Bekijk alle prijsklassen »

Logo-Keurkmerk-Private-Lease-Blauw

Privé leasen met zekerheid bij Stern

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Als een product van een leasemaatschappij het keurmerk heeft, dan kunt u er op vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. U kunt ervan uitgaan dat de deelnemers van het keurmerk helder en eerlijk zakendoen.

Kijk voor meer informatie over het keurmerk op www.keurmerkprivatelease.nl.

Voordelen keurmerk private lease

Bekijk de private lease actiemodellen van onze populaire merken

Link naar Renault private lease Link naar VW private lease Link naar Kia private lease Link naar Mitsubishi private lease Link naar Opel private lease Link naar Ford private lease

 
Bekijk alle merken »

Veel gestelde vragen over private lease

Hoe herken ik dat het product voldoet aan de eisen vanuit Stichting Keurmerk Private Lease?

Wanneer het product voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Private Lease vindt u de logo’s van het Keurmerk terug op alle offerte- en contract documenten. Wanneer het product van de aanbieder is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Private Lease, kent deze aanbieder een deelnemerspagina op de website van de stichting. Daarnaast ontvangt u bij elk Private Lease aanbod de Algemene Voorwaarden Private Lease zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. Deze voorwaarden vindt u hier.

Op welke naam wordt het kenteken geregistreerd?

Het voertuig wordt op uw naam gesteld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Registratie Tenaamstelling Leasemaatschappijen. Dit betekent dat het voertuig in het kentekenregister van het RDW op uw naam wordt geregistreerd en dat in een apart register wordt geregistreerd dat het voertuig eigendom is van SternLease.

Is Private Lease ook mogelijk voor bedrijven?

Nee, Private Lease is een consumentenproduct. Zoekt u een oplossing voor uw medewerkers of uw bedrijf? Neemt dan contact met ons op.

Kan ik nadat ik het leasecontract heb ondertekend nog van het leasecontract afzien?

Ja, dat kan. U heeft namelijk 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat u een leasecontract kosteloos kunt ontbinden tot 14 dagen nadat wij het door u ondertekende leasecontract hebben ontvangen.

Bekijk volledige FAQ »

Wat past bij u? Privé een auto leasen of kopen:

Private lease of gewoon privé een auto kopen: wat is de beste keuze voor u en uw portemonnee? Het aankopen van een nieuwe privé auto heeft als voordeel dat u zelf de uitvoering en accessoires kunt kiezen. Het vergt wel een behoorlijke investering en u krijgt bovendien te maken met onderhoud, verzekeringen en reparaties. Hetzelfde geldt als u een occasion koopt.

Als particulier kiest u met private lease voor de meeste zekerheid. Niet alleen rijdt u in een nieuwe lease auto, u betaalt altijd hetzelfde vaste bedrag per maand. Daar zitten onderhoudskosten, afschrijvingen en nog veel meer inbegrepen. Onze leaseadviseurs helpen u graag met het samenstellen van een private lease die perfect bij uw situatie past!

Verschillen tussen kopen en privé leasen

Elke paar jaar een nieuwe auto
Nooit meer APK stress bij private lease
Meeste autokosten en verzekering inbegrepen bij leaseprijs
Nooit meer zorgen om onderhoud
En nog veel meer…

Lees meer over de voordelen »

Bekijk onze voorraad lease auto's

Bekijk onze voorraad auto's

Stern heeft een uitgebreid aanbod aan voorraad auto's. Deze auto's zijn direct leverbaar tegen een scherpe maandprijs!

Bekijk de voorraad auto's »

Bekijk de privé lease acties

Bekijk de privé lease acties

Wij hebben altijd actiemodellen beschikbaar voor private lease. Rij privé een nieuwe auto tegen een vast laag maandtarief.

Bekijk onze actiemodellen »

Contact met de private lease afdeling

Contact

Vragen? Wij helpen u graag verder. Bel of mail ons:

T. 0299 - 469 200

Stel een vraag »

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.