Ford Fiesta 

5-drs 1.0 48kW Style Essential

Vanaf  € 259,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,1125

Ford Fiesta 

Getoonde afbeelding kan afwijken

  •  Benzine
  •  Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,8

opiness 

Plaats een review »

De nieuwe Ford Fiesta heeft een krachtig nieuwe uiterlijk gekregen en is ook van binnen veel indrukwekkender geworden. Tegelijkertijd heeft Ford het brandstofverbruik terug weten te schroeven en zijn er diverse opties toegevoegd om het rijgedrag van de Fiesta nog verder te verbeteren.

Vraag naar de Ford Fiesta leaseprijs per uitvoering

Ook andere Ford Fiesta uitvoeringen kunt u via Stern privé leasen. Wij hebben diverse Ford-dealers in ons landelijke netwerk zitten, waardoor we alle uitvoeringen en accessoires snel en voordelig kunnen leveren. De Stern privé lease is gebaseerd op een full operational lease. De maandprijs is inclusief afschrijving, rente, verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp. U hoeft alleen nog voor uw brandstof te betalen. Vraag een offerte aan voor een Ford Fiesta privé lease, dan nemen wij spoedig contact met u op met een persoonlijk aanbod.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png