Seat Mii 

5-drs 1.0 44kW ecomotive

Vanaf  € 235,-  per maand incl. BTW*

  •  Benzine
  •  Handgeschakeld
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De Seat Mii is van buiten een heerlijk compacte auto maar van binnen juist verrassend ruim. U kunt hem nu privé leasen voor een lage maandprijs waarbij veel kosten en diensten al zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog te betalen voor de brandstof.

De Seat Mii 5-deurs 1.0 ecomotive style is de meest voordelige uitvoering om te leasen. Wij kunnen daarnaast ook luxere uitvoeringen leveren met een scherpe leaseprijs.

Een complete lease voor de Seat Mii

Stern heeft diverse Seat-dealers in haar netwerk zitten waardoor alle uitvoeringen van de Mii snel en voordelig geleverd kunnen worden aan u. Een privé lease kan nu voor een extra scherp maandtarief worden afgesloten. Standaard is dit gebaseerd op een full operational lease. De maandelijkse leaseprijs is inclusief afschrijving, rente, verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp.

U kunt meteen online een leaseofferte aanvragen voor de Seat Mii. Wij nemen na ontvangst spoedig contact met u op en doen u een persoonlijk privé lease voorstel. Rij door de stad in stijl, lease een nieuwe Seat Mii!

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen en zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png