Dacia Sandero 

5-Drs 0.9 tce Ambiance

Vanaf  € 239,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,09

Getoonde afbeelding kan afwijken

  •  Benzine
  •  Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De Dacia Sandero is een robuuste gezinsauto die veel comfort en opties heeft voor een ongekend scherpe prijs. De Sandero particulier leasen kan nu nóg voordeliger bij Stern.

Voor deze actie wordt de Dacia Sandero 5-deurs 0.9 tce Ambiance aangeboden, maar andere uitvoeringen kunt u ook privé leasen bij Stern.

Dacia Sandero leaseprijs inclusief uitgebreide service

Omdat wij diverse officiële Dacia-dealers in ons landelijk netwerk hebben, kunnen alle uitvoeringen van de Sandero snel en tegen lage kosten geleverd worden. De Dacia Sandero particulier leasen gebeurt op basis van een full operational lease. De maandelijkse leaseprijs is inclusief afschrijving, rente, verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp.

U kunt online een vrijblijvende leaseofferte aanvragen voor de Dacia Sandero. Na ontvangst nemen wij spoedig contact met u op met een persoonlijk voorstel specifiek voor de Sandero 0.9 tce Ambiance.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png