Smart ForFour 

1.0 mhd

Vanaf  € 249,-  per maand incl. BTW*

  •  Benzine
  •  Handgeschakeld
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De Smart ForFour heeft een volledige facelift gehad en oogt stoerder, robuuster en moderner en daardoor aantrekkelijker dan ooit. Het innovatieve design en de vooruitstrevende technologie van Smart worden prachtig toegepast en creëren zo een volledig nieuwe stijl voor de vierzitter. U kunt de Smart ForFour nu voor een lage maandprijs particulier leasen bij Stern.

U rijdt al in de Smart ForFour 1.0 mhd vanaf € 249,- per maand. Andere uitvoeringen zijn ook via de Stern Smart-dealers leverbaar.

De Smart ForFour is snel leverbaar met diverse accessoires dankzij het landelijke dealernetwerk van Stern. U profiteert bovendien automatisch van onze mobiliteitsnetwerk. De Smart ForFour aanbieding is gebaseerd op een full operational lease. De maandprijs is inclusief afschrijving, rente, verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp.

Vraag een leaseofferte aan

U kunt online een vrijblijvende leaseofferte aanvragen. Na ontvangst nemen wij spoedig contact met u op met een persoonlijk voorstel specifiek voor de Smart ForFour 1.0 mhd privé lease aanbieding.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen en zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png