Fiat Punto 

0.9t twinair edizione cool

Vanaf  € 309,-  per maand incl. BTW*
48 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,10

Getoonde afbeelding kan afwijken

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

De Fiat Punto is een hatchback die een sportief karakter met Italiaans design combineert. Altijd een goede combinatie en in het geval van de Punto ook nog eens een milieuvriendelijke. De nieuwe modellen zijn voorzien van diverse technieken en technologie om het brandstofverbruik zo efficiënt mogelijk te maken. Met een privé lease van Stern hoeft u alleen nog zelf voor de brandstof te betalen.

All-in leaseprijs voor de Fiat Punto

Door onze officiële Fiat-dealers in het landelijke netwerk van Stern kunnen alle uitvoeringen van de Punto snel afgeleverd worden. U profiteert ook met de lage leaseprijs die inclusief veel mobiliteitsdiensten is. De Fiat Punto privé lease aanbieding is gebaseerd op een full operational lease. Het maandtarief is inclusief afschrijving, rente, verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp.

Vraag vrijblijvend een leaseofferte aan voor de Fiat Punto 0.9t twinair edizione cool, dan nemen wij spoedig contact met u op. U krijgt een persoonlijk privé leaseaanbod en er kan een afspraak gemaakt worden voor een persoonlijk gesprek over andere leasevormen voor de Fiat Punto. Wij bieden mobiliteit op maat aan en denken graag met u mee over de ideale Punto privé lease.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen en zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW. Actietarief geldt voor levering voor 31 december 2016.

keurmerk-private-lease-hor.png