Audi A1 

1.0tfsi

Vanaf  € 329,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,132

Getoonde afbeelding kan afwijken

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De Audi A1 kunt u tijdelijk nog voordeliger particulier leasen bij Stern. De vernieuwde A1 heeft een krachtigere uitstraling gekregen en die zelfverzekerdheid is doorgetrokken naar het interieur. De Audi A1 heeft een veel efficiëntere aandrijving waardoor het verbruik laag blijft. Ook de nieuwste technologie op het gebied van rijgedrag, communicatie en veiligheid ontbreekt niet.

Andere Audi A1 uitvoeringen ook leverbaar voor lease

Deze privé lease aanbieding betreft de Audi A1 1.0 tfsi uitvoering. Andere uitvoeringen van de Audi A1 zijn tevens leverbaar als privé lease.

Officiële Audi-dealers zijn onderdeel van ons landelijke netwerk. Daar kunnen wij snel en voor een scherpe prijs alle uitvoeringen van de Audi A1 leveren aan uw. Deze privé leaseaanbieding is op full operational lease basis: de maandprijs is inclusief afschrijving, rente, verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp.

Vraag uw Audi A1 leaseprijs aan

Benieuwd naar wat Stern u kan bieden op het gebied van particulier leasen? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze Audi A1 leaseaanbieding. Na ontvangst doen onze leaseadviseurs u spoedig een persoonlijk aanbod voor de Audi A1 1.0 tfsi uitvoering.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png