Alfa Romeo MiTo 

MiTo Turbo Twinair Eco

Vanaf  € 329,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,11

alfa-romeo-mito

Getoonde afbeelding kan afwijken

ico-brandstof Benzine

ico-transmissie Handgeschakeld

ico-personen 4-5 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Een stijlvolle sensatie die de bestuurder met zijn uiterlijk en rijprestaties durft uit te dagen. Dat is de Alfa Romeo MiTo; een prachtig stukje Italiaans design voorzien van hightech materialen, de nieuwste technologie maar nog ook de ziel van het merk zelf. De Alfa Romeo MiTo kunt u nu voor een extra scherpe leaseprijs privé leasen bij Stern.

Alle kosten zijn inbegrepen, u betaalt alleen nog de brandstofkosten!

Wij hebben 6 Alfa Romeo-dealers (Vireo Auto) in ons landelijk netwerk zitten. Daardoor kunnen we de gewenste Alfa Romeo MiTo uitvoering snel en voordelig leveren. De Alfa Romeo privé lease actie is gebaseerd op een full operational lease. In de maandprijs zijn de volgende kosten inbegrepen: afschrijving, rente, verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pechhulp.

Vraag een offerte aan voor het particulier leasen van de Alfa Romeo MiTo Twinair Turbo Eco. Wij doen u vrijblijvend een persoonlijk aanbod. Onze leaseadviseurs beantwoorden al uw vragen omtrent het leasen van een Alfa Romeo MiTo.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png