Opel Adam

3-drs 1.0t jam favourite

Vanaf  € 279,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,122 cent

opel-adam

Getoonde afbeelding kan afwijken

ico-brandstof Benzine

ico-transmissie Handgeschakeld

ico-personen 4 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De Opel Adam is lekker compact van formaat maar heeft wel de persoonlijkheid van een veel groter model. U herkent hem direct op de weg en met de Duitse kwaliteit die Opel meebrengt is het ook een fantastische auto om zelf in te rijden. Tijdelijk bieden wij de Opel Adam met een extra voordelige private lease aan.

De getoonde maandprijs is voor de Opel Adam 1.0t Jam favourite maar andere uitvoeringen van de pittige stadsauto zijn ook leverbaar via het Stern netwerk.

Alle Opel Adam uitvoeringen leverbaar; vraag uw leaseprijs aan

Omdat diverse officiële Opel-dealers onderdeel zijn van ons landelijke netwerk, kunnen wij alle uitvoeringen van de Opel Adam snel en voordelig leveren aan u. De Opel Adam Jam private leaseaanbieding is gebaseerd op een full operational lease. Bij de maandprijs zijn inbegrepen de afschrijving, rente, verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp. U betaalt alleen zelf voor de brandstof met onze privé lease.

Interesse in een leaseofferte voor de Opel Adam Jam? Vraag hem meteen vrijblijvend online aan, na ontvangst sturen wij u spoedig een persoonlijk aanbod. Onze leaseadviseurs helpen u graag verder met eventuele vragen en kunnen ook prijzen berekenen voor andere Opel Adam uitvoeringen of mogelijke leasevormen. Rij nu in de Opel Adam met een voordelige privé lease.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png