Fiat 500C Sport

Twinair 80PK Lounge

Vanaf  € 330,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,145

Getoonde afbeelding kan afwijken

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De schoonheid van Italië wordt prachtig verpakt in de Fiat 500. De cabrio-uitvoering komt met een uitvouwbaar dak zodat u altijd optimaal kunt genieten van het zomerse weer. Een Fiat 500C privé leasen kan nu voor een extra lage maandprijs.

Stel uw Fiat 500C uitvoering samen en vraag de leaseprijs aan

Doordat wij officiële Fiat-dealers in ons netwerk hebben, kunnen wij uw Fiat 500C snel en tegen lage kosten afleveren. De Fiat 500C privé leaseaanbieding is gebaseerd op een full operational lease. Bij de genoemde maandprijs zitten afschrijving, rente, verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf rekening te houden met de brandstofkosten.

Benieuwd hoe voordelig een Fiat 500C privé lease voor u is? Vraag vrijblijvend naar een leaseofferte, dan sturen wij u spoedig een persoonlijk aanbod. Onze leaseadviseurs beantwoorden al uw vragen en berekenen de ideale Fiat 500C private lease voor u uit.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png