Fiat Panda

TwinAir 60PK edition Cool

Vanaf  € 232,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,09

Getoonde afbeelding kan afwijken

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De Fiat Panda is een heerlijk eigenzinnige verschijning, vol van Italiaans design en praktische technologie. De Fiat Panda Edizione Cool bieden wij nu voor een extra lage maandprijs aan als private lease. De uitgeruste 0.9 motor TwinAir motor heeft een vermogen van 60 pk waardoor de Fiat Panda lekker vlot rijdt en ideaal is voor de stedelijke omgeving.

Alle Fiat Panda uitvoeringen leverbaar; vraag uw leaseprijs aan

Alle uitvoeringen van de Fiat Panda kunnen snel en tegen lage kosten geleverd worden via ons landelijke netwerk. Diverse officiële Fiat-dealers zijn onderdeel van Stern waardoor wij deze aantrekkelijke privé lease actie kunnen aanbieden. Onze private lease is gebaseerd op een full operational lease. De maandprijs is daardoor inclusief afschrijving, rente, verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp inbegrepen. Alleen de brandstofkosten komen nog bovenop de leaseprijs.

Interesse in het leasen van de Fiat Panda? Vraag een private leaseofferte aan, na ontvangst van uw gegevens sturen wij u een persoonlijk aanbod. Onze leaseadviseurs staan voor u klaar en berekenen een Fiat Panda private lease op maat.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png