U kunt de Mitsubishi Outlander PHEV zowel zakelijk als particulier financieren via Stern. Dat geeft u diverse voordelen en standaard veel vrijheid in het bepalen van uw maandelijkse kosten.

Ontdek de voordelen van onze Outlander PHEV financiering

Zo kunt u de auto voor 100% financieren en mag u zelf de looptijd en hoogte van de slotsom bepalen. De looptijd varieert van 6 tot 72 maanden. Voor zakelijke rijders zijn de rente- en afschrijvingskosten bovendien fiscaal aftrekbaar.

Het landelijk netwerk van Stern zorgt er ook voor dat u altijd een Stern contactpunt in de buurt vindt. Andere Stern diensten zoals een verzekering of onderhoudscontract voor de Mitsubishi Outlander PHEV, zijn eenvoudig te combineren met uw financiering.

Neem contact op voor vrijblijvend Outlander PHEV advies

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u direct online contact opnemen met de adviseurs van Stern. Zij bieden advies over de beste Mitsubishi Outlander PHEV uitvoering voor uw situatie en kunnen u een persoonlijk aanbod doen voor een financiering.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

Verzeker uw Mitsubishi Outlander

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Lease een Outlander bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Financier Mitsubishi Outlander

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Mitsubishi Outlander

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Mitsubishi Outlander

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Mitsubishi Outlander service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mitsubishi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mitsubishi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen