Sluit een voordelige verzekering af voor uw Mitsubishi Outlander PHEV. Stern biedt verzekeringen op maat aan voor verscheidene voertuigen. U kunt de Mitsubishi Outlander PHEV privé verzekeren of zakelijk verzekeren. Als Stern-product komt het automatisch met veel voordelen.

Ontdek de voordelen van onze PHEV verzekering

Vanaf het begin heeft u meteen veel zeggenschap over de dekking van uw autoverzekering. Wij bieden standaard 3 varianten van de WA + Volledig Casco-verzekering aan: Budget, Basis en Comfort. Met Comfort kiest u voor de meest volledige dekking en geen eigen risico. Comfort is ook inclusief de 3 jaar nieuwwaarde regeling. In geval van diefstal of total loss verklaring van uw Mitsubishi Outlander PHEV, regelen wij kosteloos dezelfde uitvoering van hybride Outlander. Verder stellen wij bij auto’s met een verzekerde waarde onder de € 75.000,- geen aanvullende beveiligingseisen en is vervangend vervoer gedurende reparaties altijd gratis.

Reclame belettering en accessoires worden tot een bepaald bedrag meeverzekerd met uw Outlander PHEV verzekering. Hiervoor kunnen ook aanvullende verzekeringen worden afgesloten.

Vraag vrijblijvend naar advies voor uw autoverzekering

Benieuwd van welke voordelen u nog meer kunt profiteren als Mitsubishi Outlander PHEV rijder? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze verzekeringsadviseurs. Zij geven u graag advies over de beste autoverzekering voor uw hybride Outlander.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

Verzeker uw Mitsubishi Outlander

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Lease een Outlander bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Financier Mitsubishi Outlander

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Mitsubishi Outlander

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Mitsubishi Outlander

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Mitsubishi Outlander service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mitsubishi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mitsubishi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen