Volkswagen Golf Variant kopen bij Stern

De betrouwbare kwaliteit van de Volkswagen Golf, maar dan iets groter en voorzien van de allernieuwste systemen voor veiligheid, connectiviteit en entertainment. Dat is de Volkswagen Golf Variant! Het hoogwaardige design van de Golf is doorgezet in een groter formaat met diverse luxe uitrustingen. Het is de meest complete Volkswagen Golf van het moment en nu in alle uitvoeringen leverbaar bij Stern! Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze Volkswagen-dealer Heron Auto of bekijk eenvoudig online onze actuele Volkswagen Golf Variant voorraad!

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volkswagen Golf Variant Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volkswagen Golf Variant kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Volkswagen lease

Voordelig een Volkswagen Golf Variant leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volkswagen Golf Variant leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »