• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven

Goedkoop een auto huren met trekhaak

De Stern verhuurvloot bestaat uit diverse auto’s en bussen met trekhaak. Wilt u een auto huren met trekhaak? Wij regelen het voor u! Meld het duidelijk van tevoren bij uw reservering, dan zorgen wij dat u de gewenste huurauto met trekhaak kunt rijden.

Een trekhaak kan een zeer handige toevoeging zijn voor uw huurauto. U kunt zo een aanhangwagen voor werkzaamheden vervoeren maar ook een caravan meenemen op vakantie. Niet alle beschikbare huurauto’s zijn geschikt hiervoor en wij adviseren u graag daarover tijdens het reserveren van een huurauto met trekhaak.

De voordelen van huren bij Stern

  • Kilometervrij huren
  • Alle huurauto's zijn allrisk verzekerd
  • Ruime keuze uit jonge auto's
  • Veel opties en accessoires direct leverbaar
  • Onze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar
  • Haal- en brengservice bij zakelijk huren
  • Landelijk netwerk van 20 vestigingen

Meld bij uw reservering of u een huurauto met trekhaak wilt

Ons aanbod aan huurauto’s met een trekhaak is niet onbeperkt. Vermeld daarom duidelijk bij uw reservering of u een auto met trekhaak wenst te huren. U kunt onze afdeling verhuur ook bellen, wij helpen u graag persoonlijk verder met uw reservering.

Met uw huurauto rijden in het buitenland

Wilt u ook in het buitenland rijden met onze huurauto? Dat kan als u dit van tevoren meldt bij onze afdeling verhuur. Dit kan tijdens het reserveren. Rijden in het buitenland met een huurauto van Stern is toegestaan in de volgende landen: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Schotland, Slovenië, Spanje (met uitzondering van Ceuta en Melilla), Verenigd Koninkrijk, Zweden, Noorwegen en Zwitserland. Overige landen zijn niet toegestaan.

Tip: registreer een extra bestuurder

Bij lange reizen is een extra bestuurder een prettige toevoeging voor uw huurervaring. Voor een meerprijs kunnen wij een tweede bestuurder voor de huurauto met trekhaak registreren. Maak eenvoudig online uw reservering voor een huurauto. Onze afdeling verhuur is telefonisch bereikbaar voor vragen en kan uw reservering voor een auto met trekhaak direct verwerken.

Kleiner of groter vervoer nodig? kies Stern verhuur

Ons verhuur wagenpark is zeer compleet. Hebt u vervoer nodig voor vakantie, verhuizing, een weekendje weg of woon-werkverkeer? Stern heeft een huurauto voor u beschikbaar.

Uitstekend

Klanten geven SternRent een

9.1 / 10
Gebaseerd op 1327 recensies
altijd-km-vrij_small
aanhanger-reserveren_small