• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2208 beoordelingen

Goedkoop een auto huren met trekhaak

De Stern verhuurvloot bestaat uit diverse auto’s en bussen met trekhaak. Wilt u een auto huren met trekhaak? Wij regelen het voor u! Meld het duidelijk van tevoren bij uw reservering, dan zorgen wij dat u de gewenste huurauto met trekhaak kunt rijden.

Een trekhaak kan een zeer handige toevoeging zijn voor uw huurauto. U kunt zo een aanhangwagen voor werkzaamheden vervoeren maar ook een caravan meenemen op vakantie. Niet alle beschikbare huurauto’s zijn geschikt hiervoor en wij adviseren u graag daarover tijdens het reserveren van een huurauto met trekhaak.

Prijs berekenen

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »

Ideaal voor grote groepen

Het huren van een 9-personenbus is zeer handig als u een grote groep mensen moet vervoeren. Een 9-personenbus kan als pendelbus functioneren of gewoon handig zijn voor een eenmalig evenement. De opties bij Stern zijn net zo gevarieerd als de mogelijkheden. Wij kunnen tevens voordelig extra accessoires met de 9-personenbus leveren en voor een meerprijs kunt u extra bestuurders registreren voor de huurperiode.

9-personenbus huren voor het buitenland

In afspraak met onze afdeling verhuur mag u de 9-personenbus tijdens het huren ook in het buitenland gebruiken. Deze regeling geldt voor de volgende landen: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Schotland, Slovenië, Spanje (met uitzondering van Ceuta en Melilla), Verenigd Koninkrijk, Zweden, Noorwegen en Zwitserland.

Kleiner of groter vervoer nodig? kies Stern verhuur

Ons verhuur wagenpark is zeer compleet. Hebt u vervoer nodig voor vakantie, verhuizing, een weekendje weg of woon-werkverkeer? Stern heeft een huurauto voor u beschikbaar.

Meld bij uw reservering of u een huurauto met trekhaak wilt

Ons aanbod aan huurauto’s met een trekhaak is niet onbeperkt. Vermeld daarom duidelijk bij uw reservering of u een auto met trekhaak wenst te huren. U kunt onze afdeling verhuur ook bellen, wij helpen u graag persoonlijk verder met uw reservering.

Met uw huurauto rijden in het buitenland

Wilt u ook in het buitenland rijden met onze huurauto? Dat kan als u dit van tevoren meldt bij onze afdeling verhuur. Dit kan tijdens het reserveren. Rijden in het buitenland met een huurauto van Stern is toegestaan in de volgende landen: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Schotland, Slovenië, Spanje (met uitzondering van Ceuta en Melilla), Verenigd Koninkrijk, Zweden, Noorwegen en Zwitserland. Overige landen zijn niet toegestaan.

Tip: registreer een extra bestuurder

Bij lange reizen is een extra bestuurder een prettige toevoeging voor uw huurervaring. Voor een meerprijs kunnen wij een tweede bestuurder voor de huurauto met trekhaak registreren. Maak eenvoudig online uw reservering voor een huurauto. Onze afdeling verhuur is telefonisch bereikbaar voor vragen en kan uw reservering voor een auto met trekhaak direct verwerken.