• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2208 beoordelingen

Auto huren voor vakantie

Heerlijk op vakantie met familie en / of vrienden, maar mist u goed vervoer? De beste oplossing is een auto huren voor de vakantieperiode. Bij Stern kunt u voor korte maar ook lange periodes een vakantieauto huren. Dankzij het landelijke netwerk van Stern, kunt u een auto uit ieder segment huren. Het voordeel van ons netwerk ziet u ook terug in de scherpe huurtarieven. Bovendien profiteert u standaard van andere Stern mobiliteitsdiensten. Wij regelen dat u zorgeloos kunt autorijden op vakantie.

Voor iedere vakantie een geschikte auto huren

Een vakantieauto moet aan specifieke eisen voldoen die kunnen verschillen per vakantiebestemming. Voor eigen gebruik hebben wij huurauto’s in het A-segment tot en met het D-segment. Grote groepen kunnen eveneens bij onze afdeling verhuur terecht; we hebben personenbussen in ons wagenpark die tot 9 personen en hun bagage kunnen vervoeren.

Huur een auto voor vakantie met diverse accessoires

Opties en accessoires kunnen met de vakantieauto geleverd worden. Denk aan winterbanden, TomTom-navigatie of een trekhaak. U kunt dit meteen bij de huuraanvraag vermelden. Voor een kleine meerprijs kunt u tevens extra bestuurders voor de huurauto registreren.

Een auto huren voor vakantie kan eenvoudig online geregeld worden bij Stern. Plaats uw reservering online of neem contact op met onze afdeling verhuur om persoonlijk verder geholpen te worden. Wij staan u graag te woord, kunnen al u vragen over een auto huren voor vakantie beantwoorden. Indien u dat wilt kunnen wij meteen een huurauto reserveren voor u.

Prijs berekenen

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »

Ideaal voor grote groepen

Het huren van een 9-personenbus is zeer handig als u een grote groep mensen moet vervoeren. Een 9-personenbus kan als pendelbus functioneren of gewoon handig zijn voor een eenmalig evenement. De opties bij Stern zijn net zo gevarieerd als de mogelijkheden. Wij kunnen tevens voordelig extra accessoires met de 9-personenbus leveren en voor een meerprijs kunt u extra bestuurders registreren voor de huurperiode.

9-personenbus huren voor het buitenland

In afspraak met onze afdeling verhuur mag u de 9-personenbus tijdens het huren ook in het buitenland gebruiken. Deze regeling geldt voor de volgende landen: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Schotland, Slovenië, Spanje (met uitzondering van Ceuta en Melilla), Verenigd Koninkrijk, Zweden, Noorwegen en Zwitserland.

Kleiner of groter vervoer nodig? kies Stern verhuur

Ons verhuur wagenpark is zeer compleet. Hebt u vervoer nodig voor vakantie, verhuizing, een weekendje weg of woon-werkverkeer? Stern heeft een huurauto voor u beschikbaar.