• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2173 beoordelingen

Een auto huren voor de wintersportvakantie

Kies voor verbeterde grip met een huurauto op banden met het Alpine logo

Banden met het Alpine logo hebben een dieper profiel en zijn van zachter rubber gemaakt. Zo zorgen deze banden dat de huurauto meer grip op de weg heeft, wat nodig is om het rijden veilig te houden bij nat wegdek en vorst. Banden met het Alpine logo geven al een verbeterde grip bij temperaturen onder de 7 graden Celsius.

Huur een auto op banden met het Alpine logo voor de skivakantie

Onder andere Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië verplichten het rijden op banden die geschikt zijn voor winterse omstandigheden. Wilt u weten of uw wintersportland tijdens uw vakantieperiode, banden die voor winterse omstandigheden geschikt zijn, verplicht? Onze afdeling verhuur zoekt het graag voor u uit en kan tevens meteen een reservering voor een huurauto plaatsen. Andere opties en accessoires zijn eveneens leverbaar en u kunt voor een kleine meerprijs ook extra bestuurders voor de huurauto registreren.

Ga zorgeloos op skivakantie met een Stern huurauto op banden met het Alpine logo.

In veel populaire wintersportlanden is het tijdens de herfst- en wintermaanden verplicht om naast banden die geschikt zijn voor winterse omstandigheden ook sneeuwkettingen mee te nemen. Stern kan desgewenst ook sneeuwkettingen bij de huurauto leveren.

Stern denkt met u mee en adviseert altijd een auto te huren met banden die geschikt zijn voor winterse omstandigheden en sneeuwkettingen wanneer u op wintersportvakantie gaat.

Prijs berekenen

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »