• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2173 beoordelingen
vanaf € 24,-
vanaf € 50,-

Mondeo Wagon

Prijs berekenen »
vanaf € 73,-

Ford Galaxy

Prijs berekenen »

Een Ford huren bij Stern

U rijdt graag in een Ford en wilt een auto huren met veel voordeel? Stern heeft verscheidene Ford modellen in haar wagenpark te huur. Van de charmante Ford Ka of de ruime Ford Mondeo Wagon tot de comfortabele Ford Galaxy. Een Ford huren is altijd kilometervrij en ander voordeel!

Een Ford huurauto voor elke gelegenheid

Ford auto’s staan bekend om hun betrouwbaarheid doordat hoge kwaliteit onderdelen gebruikt worden in de productie van alle modellen. Vandaar dat onze afdeling verhuur ze graag beschikbaar stelt voor haar klanten. De Ford Ka leent zich uitstekend voor personenvervoer in de stad, maar kan ook prima lange afstanden afleggen. Voor de actieve vakantie is de Ford Mondeo Wagon zeer geschikt. Deze uitvoering komt met genoeg zitruimte voor uw gezin en heeft in de kofferbakruimte dan nog veel plaats over de (extra) bagage. Gaat u met een grote groep op reis? De Ford Galaxy heeft zitplaatsen voor maar liefst 7 personen.

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »

Reserveer uw Ford huurauto online bij Stern

U kunt deze modellen eenvoudig online reserveren. Wij zorgen ervoor dat u op de betreffende datum de betreffende Ford auto of een vergelijkbaar model kunt afhalen, inclusief de opties en accessoires die u verlangt. Deze kunt u tijdens het reserveren al aangeven. Een Ford huren met trekhaak, TomTom navigatie en / of kinderzitje kan meteen geregeld worden. Wenst u een lager eigen risico of extra bestuurders te registreren? Voor een kleine meerprijs wordt dit meegenomen in de autohuur.

Interesse in het huren van een auto, specifiek een Ford? Reserveer eenvoudig online uw type huurauto met accessoires. Onze afdeling verhuur is ook telefonisch bereikbaar voor vragen of om u persoonlijk verder te helpen met het huren van een Ford.