• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2173 beoordelingen

Mercedes Vito

Prijs berekenen »

Dubbele cabine

Prijs berekenen »

Mercedes Sprinter

Prijs berekenen »

Huur een Mercedes busje bij Stern

Op zoek naar een Mercedes-Benz busje of vrachtwagen die u voor een goede prijs kunt huren? De afdeling verhuur van Stern staat voor u klaar! Als grootste Mercedes- dealer van Nederland, kunt u bij ons onder meer een Mercedes Vito bestelbus huren. De Vito is tevens te huur met dubbele cabine. Zoekt u juist naar meer laadruimte? De Mercedes Sprinter kan u eveneens huren, met of zonder laadklep.

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »

Huur een Mercedes bedrijfswagen met diverse opties

Mercedes bedrijfswagens behoren tot de absolute top in hun segment. Het is een van de populairste merken die u bij Stern kunt huren. Ons wagenpark heeft daarnaast veel vergelijkbare modellen bedrijfswagens, met dezelfde opties en accessoires. Zo kunnen wij u altijd het juiste vervoer bieden en door onze goede connecties in het landelijke Stern-netwerk profiteert u van lage huurprijzen en veel mobiliteitsservice.

Een Mercedes huren standaard kilometervrij bij Stern

Een Mercedes huren is standaard kilometervrij bij Stern. De Vito wordt met dieselmotor en handgeschakelde transmissie geleverd. De laadruimte beslaat officieel 4,1 m3. De Mercedes Vito met dubbele cabine heeft een laadruimte van 3,2 m3. De Mercedes Sprinter heeft een laadruimte van 18 m3.

Het huren van een Mercedes busje of vergelijkbare bestelbus dan wel truck, kan snel en eenvoudig. U kunt de genoemde modellen online reserveren en daarbij aangeven of u extra bestuurders wilt aanmelden of een lager eigen risico wilt instellen. Onze afdeling verhuur is ook telefonisch bereikbaar. Wij kunnen u direct informeren over de beschikbaarheid van onze Mercedes busjes en eventueel andere modellen met vergelijkbare opties en laadruimte. Een Mercedes huren voor een scherp huurtarief maar wel met de kwaliteit en service van Stern.