• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven

Uitstekend

Klanten geven SternRent een

9.1 / 10
Gebaseerd op 1326 recensies
vanaf € 31,-

Opel Astra

Prijs berekenen »
vanaf € 34,-

Opel Meriva

Prijs berekenen »
vanaf € 43,-

Opel Insignia

Prijs berekenen »

Een Opel huren bij Stern

De Opel modellen van Stern kunt u standaard huren met onbeperkte kilometers. Onze afdeling verhuur heeft een groot wagenpark waaronder Opel modellen zoals de Meriva, Astra en Insignia zich bevinden. Dankzij het landelijk Stern-netwerk kunnen wij een groot aantal kwaliteitsmerken auto’s aanbieden voor scherpe huurprijzen, volledig kilometervrij!

Huur een Opel Astra of Opel Insignia

Door de Duitse kwaliteit en veelzijdigheid zijn Opel modellen als huurauto erg populair. De Opel Astra en Opel Meriva lenen zich dan ook uitstekend voor korte en lange afstanden. Beide modellen bieden voor 5 personen zitplaatsen en kunnen daarbij nog meerdere koffers vervoeren in de bagageruimte. Een maatje groter en luxer is de Opel Insignia. Deze of gelijkwaardige automodellen kunt u standaard kilometervrij huren bij ons.

Prijs berekenen

De scherpste huurauto aanbiedingen!

vanaf € 174,-
actie

Kerstvakantie voordeel

Een weekje skiën met de kerstvakantie? Huur voordelig een 6-persoonsbus met extra bagageruimte!

Kerstvakantie specials »

vanaf € 85,50
actie

Kerstdagen

Op pad met de hele familie of gezellig met z'n tweetjes? Huur een compacte of extra ruime auto.

Kerst voordeel »

vanaf € 70,-
actie

Knal het jaar uit!

Bekijk onze actie modellen en profiteer ook in het nieuwe jaar.


Nieuwjaars actie »

Reserveer uw Opel huurauto online

Online een huurauto reserveren gaat snel eenvoudig. U selecteert het betreffende model en geeft de huurperiode op. Wij nemen vervolgens contact met u op om de afspraak te bevestigen en zorgen dat de Opel huurauto of een gelijkwaardig model beschikbaar is op locatie. Tevens kunt u de auto huren met diverse opties en accessoires. Heeft u een trekhaak, kinderzitje, navigatiesysteem of iets anders nodig? Laat het aan ons over. Voor een kleine meerprijs kunt u ook extra bestuurders voor de huurauto registreren of het eigen risico verlagen.

Als klant van Stern profiteert u altijd van onze landelijke mobiliteitsservice. En door onze goede connecties met dealers en leveranciers, kunnen wij u een extra scherpe huurprijs rekenen. Huur online een Opel door een reservering te plaatsen of neem contact op met onze afdeling verhuur. Wij helpen u persoonlijk verder met het huren van een Opel of andere auto.

Zorgeloos huren

De voordelen van huren bij Stern

  • Altijd kilometervrij huren
  • Allrisk verzekerd
  • Onze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar

Direct reserveren