• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2225 beoordelingen

Renault Clio

Prijs berekenen »

Opel Meriva

Prijs berekenen »

Opel Insignia

Prijs berekenen »

Renault Grand Scenic

Prijs berekenen »

Ford Galaxy

Prijs berekenen »

Een Renault huren bij Stern

Een Renault huren is bij Stern ook mogelijk. Onze afdeling verhuur heeft in haar wagenpark diverse Renault personenauto’s beschikbaar om te huren. Bijvoorbeeld de Renault Clio of de Renault Grand Scénic zijn te huur met verschillende opties en accessoires. Tevens bent u bij Stern aan het goede adres als u een busje wilt huren. Wij bieden onder meer de Renault Trafic en de Renault Master in verschillende uitvoeringen aan om te huren.

Prijs berekenen

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »

Scherpe huurprijs voor iedere beschikbare Renault

Renault personenauto’s onderscheiden zich door hun stijlvolle exterieur en interieur. De auto’s rijden bijzonder comfortabel en de Clio en Grand Scénic behoren tot de populairste modellen van het Stern modellenaanbod. Door onze goede connecties met het landelijke dealernetwerk van Stern, profiteert u automatisch van een zeer uitgebreide mobiliteitsservice wanneer u een auto gaat huren. Daartegenover bieden wij u een scherpe huurprijs aan.

Reserveer uw huurauto met onbeperkte kilometers

Het reserveren van een Renault huurauto kan meteen online. Wij garanderen u altijd een gelijkwaardig model met dezelfde opties en accessoires. U kunt dit tijdens het reserveren aanpassen. Wenst u bijvoorbeeld een Renault te huren met trekhaak of een TomTom navigatie? Wij regelen het voor u. Ook kunt u het eigen risico tijdens het huren verlagen of een extra bestuurder registreren voor een kleine meerprijs. Standaard huurt u alle Stern personenauto’s met onbeperkte kilometers!

Interesse in welke auto’s u kunt huren bij Stern, specifiek de Renault-modellen? Bekijk ons aanbod online en reserveer meteen uw uitvoering. Onze afdeling verhuur is ook telefonisch bereikbaar en helpt u graag verder met vragen of speciale verzoeken voor het huren van een Renault.