• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2218 beoordelingen

Renault Grand Scenic

Prijs berekenen »

Ford Galaxy

Prijs berekenen »

Mondeo Wagon

Prijs berekenen »

Een station of MPV huren

Een grote auto huren met garantie voor hoge kwaliteit en een ongekend groot mobiliteitspakket? Het kan bij Stern, waar wij maatwerk in mobiliteit altijd in het oog houden. Ons landelijke netwerk zorgt ervoor dat wij diverse merken en modellen MPV en stationwagens beschikbaar hebben om te huren. U kunt meteen online een reservering plaatsen.

Huur een auto waarin u comfortabel kunt rijden tijdens de vakantie

Een MPV of stationwagen biedt ruimte tot wel 5 of 7 personen, inclusief bagage. In veel gevallen bieden onze grotere huurauto’s ook extra stevigheid en comfort voor de inzittenden. Een MPV is een uitstekende auto om te huren voor lange tochten of op vakantie.

Prijs berekenen

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »

Beschikbare stationwagens en MPV-modellen om te huren

Voor de verhuur hebben wij ruime modellen zoals de Volkswagen Golf Variant of Ford Mondeo Wagon beschikbaar. Ook hogere modellen zoals de Renault Grand Scenic of Ford Galaxy kunt u huren. Ons wagenpark voor verhuur heeft daarnaast vergelijkbare modellen qua formaat, luxe en uitrusting, zodat u altijd een MPV of stationwagen op maat kunt huren.

Kilometervrij een MPV huren

Accessoires en opties zoals TomTom-navigatie of een trekhaak, kunnen optioneel bij uw reservering aangevraagd worden. Tevens kunt u voor een meerprijs extra bestuurders voor de MPV of stationwagen registreren, wat prettig is voor lange ritten. Het eigen risico kan ook verlaagd worden. Een MPV of stationwagen huren bij Stern is altijd met onbeperkte kilometers!

Interesse in ons huuraanbod of wilt u meteen een MPV / stationwagen huren? Dat kan eenvoudig en snel online. Voor persoonlijke service is onze afdeling verhuur bereikbaar. Zij beantwoorden al uw vragen over het huren van een stationwagen of MPV en kunnen meteen uw reservering plaatsen en de opties bespreken.